Přejít na obsah

ELSA

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

Vše od uživatele ELSA

  1. Fuk mi to moc nepřipadá. Illes není vystudovaný v Polné/Jihlavě ani na SOU Elektrotechnickém v Novém Městě nad Metují/Eltonu. Tituluje se na svých stránkách jako Mistr Hodinář. Každý si může napsat co chce kam chce, ale to z něho hodináře neudělá. Kariéru prodejce fejků vybudoval pán na Aukru. Věřím, že měnit baterky, stěžejky nebo něco přeprodávat je v jeho případě legislativně v pořádku, ale titulovat se mistrem hodinářem, to je chucpe. Klasifikace podnikatelských činností pane Illese: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Účetnické a auditorské činnosti&#59^ daňové poradenství Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Velkoobchod a maloobchod&#59^ opravy a údržba motorových vozidel Paní Illesové: Nespecializovaný velkoobchod Maloobchod mimo prodejny, stánky a trhy Místní kluci nemají jen volné živnosti, ale hlavně řemeslné. Aby mohl být hodinář ve smyslu živnostenského zákona legální hodinář musí splnit pár kritérií. Jedno z hlavních je patřičné vzdělání. Ruda Kalivoda/Onyx: Předmět podnikání: Hodinářství. Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Jeronimo/Atalier Jeronimo: Předmět podnikání: Hodinářství. Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Antonín Kodýtek/Tondako: Předmět podnikání: Hodinářství. Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Jiří Valenta/Valis: Předmět podnikání: Hodinářství. Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Vladimír Petržela/Valjoux: Předmět podnikání: Hodinářství. Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Asi bych se obracela na tyto řemeslníky. Ne na hochštaplery. Pěkná džungle je na Bazoši a na FB. Tam jsou každé druhé Primky údajně po servisu u hodináře. Po dotazu, ale kolikrát i podle fotek, kterými se údajný rádoby hodinář chlubí jinde jsou vidět strojky které jsou jen polorozebrané nebo se máchají v zavařovačce s techničákem. Kdo ví čím to mažou, ale prý jsou levní.
  2. To je prý nějaký člověk se zahradnickou školou. Nemají na to ani živnosťák. Ty hodinky co tam nabízí jsou falza. Není to aftermarket, ale obyčejný fejk. Na lítačku? Škoda peněz. Raději nějaké Seiko Pětky.
  3. Já z té pofiderní skupiny před tři čtvrtě rokem odešla. Byl to tam samý polský fejk, parexo, ap. Nikomu to tam nevadilo, spíš naopak.
  4. Co si o tom myslet LookynŠkoda, že je přednější prodej hodinek, než odepisování na SZ... 17.01.2020 - 16:24 jacob@Lookyn - snad jsem již odepsal všem. Samozřejmě i tobě. Díky za pochopení. 18.01.2020 - 09:54 Vladar91@jacobe odepisujes dnes i na FB? 18.01.2020 - 16:00 jacob@Vladar91 - popravdě snad dnes. SZ zde, maily plus FB. Je toho nad hlavu, což není omluva a snad bude vše vyřízené do zítřka.
  5. To je dost smutné. Je to myslím zakládající člen skupiny Československé hodinky PRIM - opravujeme si sami nebo sbíráme. Ani se nedivím, hromada tamního obsahu je plná takovýchto hodinek. A prý Československé hodinky Prim. To jo.
×
×
  • Vytvořit...