Přejít na obsah

steiner

Členové_50
  • Příspěvky

    68
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele steiner

  1. Vše v pohodě. Po uzavření obchodu to šlo děsně rychle. Doporučuji. Ještě jednou díky.
  2. On mi totiž kdysi Jaja řekl, že tu nějaké na fóru jsou a že by se jich někdo mohl chtít zbavit. Tak jsem akorát byl vytrvalý...a také jsem byl napjatý.
  3. Ti ztopoření kocouři jsou vtipní...BTW, vypadá to, že Seiko kopíruje ty ztopořené kocoury od Chelsea Londýn.
  4. Hmm, ty bílé také mám, s tou modrou vteřinovkou a na modré gumě, jsou moc fajn, ale tyhle nosím raději.
  5. To jo, říkali mi, že kdyby to poslali do Nestu, tak by to bylo 3,500 Kč.
  6. Koupil jsem přes paní na aukru, chrono24. Vlastně jsme se domluvili na extra ceně, nižší, než na těch dvou webech. Paní mi říkala, že je koupila pro manžela, s tím se ale rozešla, hodinky jí zůstali. Takže byly asi 4 roky staré, ale v podstatě úplně nové, nenošené. V servisu koukali, když jsem jim řekl, že jsou 4 roky staré...nevěřili mi. No a paní se k tomu postavila čelem, zaplatila mi půlku servisu, u Hanáka to stálo 2.000 Kč. Stejně by se to muselo za pár let dávat na vyčištění a promazání... Jinak kvituji s povděkem tu místní hutnou ironii ohledně toho ukvapeného nákupu. Kdo si počká, ten se dočká. Nyní bych ještě chtěl oranžovou gumu a černou překlápečku a mělo by to být kompletní. A děkuji všem za reakce.
  7. Tak konečně se mohu pochlubit. 2 dny po nákupu mi totiž přestaly jít. Musel jsem k Hanákovi do servisu. Ulomil se malý kousek šroubku a hodinky tak nešly. Ale už jdou a je to paráda.
  8. Nemáte někdo nějaký tip, kde by se aktuálně dala za dobrou cenu k Marskám koupit černá spona a oranžový kaučuk (silikon)?
  9. No, nepochybně ta bílá vypadá sakra elegantně....jaká je tvoje zkušenost? Nešpiní se? Díky za info. Jinak, pokud originální gumu nezapneš, tak to už je co říci, to já musím hodně dílků odstřihnout...
  10. Vše proběhlo naprosto v pohodě. Dle dohody, rychle a kvalitně. Není jiná možnost než 100% doporučit.
  11. Jak by řekl Alex deLarge...úplná horror show. Jsem to četl, ani dýchat jsem pomalu nemohl...
  12. Jak budu mít foťák, dám sem pár pořádných fotek, tohle je focené iphonem. Pásek mám ještě černý, silikonový. Pak mám ještě černý, kožený. Ale to jsou ty hodinky potom takové nudné. Takto mají šmrnc. A díky.
  13. Maaarty a můžeš napsat, jak to ty tvoje hodinky snáší? Jak to to PVD snáší?
  14. Díky za info. Já to mám stejně, také mě to bolí za ty hodinky. Obecně žádné větší rány moje hodinky nedostávají. Pár ran bylo, ale to jsem byl ještě hodně mladý. To jsem trefil i dopravní značku hodinkami, či zeď a měl jsem pak poškrabané minerální sklíčko. Teď si dávám sakra bacha. Já jen reagoval dotazem na tu ráno o futro či stůl...
  15. Masakr...ty zpomalené záběry, to je prostě výborné.
  16. Povídá Mayer Kohnovi: "Tak jsem slyšel, že u nich hořelo?" "Na ja, Mayer - shořelo dočista všecko." "A byl pojištěnej?" Kohn vytřeští oči: "Umgotesvil, Mayer, neni von mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!"
×
×
  • Vytvořit...