Přejít na obsah

Altruista

Členové_50
  • Příspěvky

    142
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Altruista

  1. Když jsem ten tah viděl, tak jsem chtěl napsat něco obdobného co bandicoot.
  2. Ono to zas tak složité není. Nožky odřízneš, zapiluješ a zaleštíš. Materiál půjde na tav. Z prutu vysoustružíš základní tvar, navrtáš, zploštíš, zafinishuješ, přiletuješ, začistíš a zaleštíš. Problém je kolik času to zabere a kolik to tím pádem bude stát. Původně jsem neuvažoval v relaci rodinné vazby. Ale všeobecně tě podle mne vyjde levněji koupit druhé hodinky na díly, sestavit jedny dobré pro sebe a zbytek poslat zpět do aukce. Seženeš-li od někoho díly jednotlivě, tak jedině dobře.
  3. Však uvidíš. Ne že by byl Thorton špatný, ale Buscemi je prostě lepší. A největší problém mám s M. Freemanem. V poslední době jej cpou všude bez ohledu na charakter postavy a typ filmu. Po tom co jsem nevstřebal ten jeho "blbánkovský" výraz v Sherlockovi, tak mi zkazil dojem z Hobita. A teď se mám zase přehodit a koukat na ten "blbánkovský" výraz ve Fargu.
  4. Máš-li to jako já, tak zatím moc nedoporučuji. Na filmu je perfektní kamera, herecké výkony atd. Po prvním dílu seriálu velké zklamání.
  5. Co si pamatuji, tak ani na uhrforu, RLX foru a TZUK se mne na důvod neptali. Ale pravda že už je to nějakou chvíli co jsem se tam registroval.
  6. Na dýnku je zhruba tahle mapa v basreliéfu, vyvedená v té modré a kontrastní barvě. Počítalo se s aktualizací a další dílky mapy lze na přání zákazníka za pár let aktualizovat emailem.
  7. To navazuje nějakou formou na film? EDIT: už to vídím, adaptace.
  8. Asi aplikujeme odlišnou výrokovou logiku... výše popsaným jsem chtěl nazančit, že si nejsem jistý efektivností videomanuálu. Zvláště lze-li u nás bezproblémově absolvovat roční rekvalifikaci. Videa a návody najdeš na netu. V češtině máš dostupná např. skripta, která tě provedou kompletně rozborkou a oservisováním Prim cal 96. Mohu ti kdyžtak poslat info do SZ na autora. Kdyby to bylo jednoduché jako svíčková, tak se tu vůbec nebavíme. Hodo65... takto myšleno rozhodně.
  9. Když už, tak pořádně. Přihlaš se na obor hodinář. Já bych chtěl umět věcí a co nejsnadněji, nejrychleji a abych pokud možno nemusel vstát z gauče. Takže Tvá rada zní: kašli na kurzy a učení v ČR, jeď k patekům na měsíc se naučit hodinařinu. OK
  10. Já bych vzal jedny z těchto dvou variant, ale je to na mne moc oblekové i když vím že to jsou jedny z prvních "sportovních" hodinek.
  11. Já vím, ale ten krček oblík a korunku ve zlatě musíš také buď koupit nebo vyrobit. Tak jako tak drahý špás.
  12. No nevím, vzhledem k ceně... uřezávat nožky, shánět adekvátní zlatý oblík s korunkou, práce na pouzdře, originální stav to už nikdy nebude. V tomto případě bych vzal stroj a dal ho do jiného pouzdra se špatným strojem a nebo si z toho udělal náramkové hodinky.
  13. Vyraž klín klínem. Kup si místo salátu koks. Spálíš kalorie a budeš kreativní a fit. A je to levnější než různé fitness blbiny.
  14. Sibirnaya - já jsem se s tím datumem dlouho nemohl taky ztotožnit. Všeobecně datum považuji za přežitou komplikaci, kazí to vzhled a proporce cifru. U pilotek je to neopodstatněné i historicky a účelem. Když už datum, tak aby ta komplikace měla nějaké zajímavé zpracování. Většina výrobců není schopná dát ani datový věnec v barvě cifru. U Mark XVII to má nějakou přidanou hodnotu, když by datum zakrývala ručka a stylově mi to trochu evokuje letecké budíky.
  15. Aaaano aaaano, na řešení se již pracuje (vlastně doslova :-) )
  16. Strojek dobrý na první pohled "nedodrbaný" nějakým zásahem a hodinky z období art deco.
  17. Můj problém je aktuálně ten, že nemám doma ty hnusně přerostlé osmidenky PAM560 s P5000. RLX jsou opravdu dost malé, ale jedny z vizuálně nejpovedenějších RLX vůbec. IWC tu všichni chválí cifr, ale tu "ukouslou" desítku bych nezvládl a datumka tam vypadá taky divně. Prodej IWC a kup si IWC MARK XVII. A nebo prostě zkus ty datejusty, vždyť o nic nejde. V nejhorším je zase prodáš.
  18. Všechny troje zmíněné kusy jsou jistě kvalitní. Pro běžné nošení nepotřebuji ocel, která spolu se šváby přečká bez úhony blížící se atomovou válku. Vybral bych si pocitově, podle stylu a vzhledu. Damasko design mne naprosto neoslovuje. Marky jsou dobrá volba na běžné nošení vzhledem k velikosti, overenemu kalibru a nádavkem IWC klasický pilot look. Dobrý poměr mezi AT a D bych si našel např v Nomos Zürich. Nadčasové hodinky, skvělý design, neprofláknutý brand a inhouse k tomu.
  19. Jo, rozhodně o 100% lepší jak ostatní díly série. Taková vějička po dobu ročního čekání.
  20. Netřeba ironie, jak jsem nakoupil, tak prodávám. Taky nemohu říct že bych se na sto procent ztotožňoval s názory AI.
  21. Teď nevím co je na tom k nepochopení. Prostě plakát z kammpaně Amnesty International, vycházející z kontrastu/rozporu společensko-kulturního diskurzu. Dal jsem zde plakát v kontextu Rolex. Na dalším je např. Iggy Pop. Dalai Lama a Rolex byl rychlejší Sibiř. EDIT: špatně jsem se vyjádřil... fotografie a zlaté rlx
  22. To nebyla ani tak výtka vůči slimkám. Sám jsem měl mightywallet, na kterou jsem odkazoval, ale v takovém stavu nebyla po letech nošení. Nemyslím konkrétně tvoji. Ad karty. Já mám v peněžence prakticky jen karty a základní doklady. Platím všude kartou. O větších platbách vím předem a pár stovek až litr mi stačí kdykoli na drobné výdaje. V podstatě nechápu co lidé potřebují v peněžence všechno tahat.
  23. Já vidím značnou nevýhodu v estetice. Možná to v saku nedělá bouli, ale musí to být pro okolí požitek vidět jak z takové odrbané "obálky" tahám kartu. K tomu se už jen hodí mít v jedné kapse starý igeliťák s pětikačkama a v druhé pytlík s vysočinou.
×
×
  • Vytvořit...