Přejít na obsah

Quasar007

Členové_50
  • Příspěvky

    389
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Quasar007

  • Datum narození 29.1.1974

Contact Methods

  • ICQ
    40503716

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Jirkov

Quasar007's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Oboje jsou hezké, ale Samuraie jsou svébytná klasika, zvláště ty bílé. Pokud je pořizuješ na chvíli, tak si pořiď Certiny, Samuraie tě budou nejspíš těšit mnohem déle ;-)
  2. Kamil: Taktéž rád přispěji, poslal jsem SZ
  3. Ale on technicky nemusí mít nic navíc. Když ho zkusíš, bud odoláš a nebo ne. Osobně mi nejvíce vyhovuje to, že od vybalení vše funguje jak má i za cenu určitých omezení a neřeším soft/hard reset jako u WM nebo Android 2.3. Byl jsem v minulosti spokojený s Palm-em, to je už bohužel pryč. Kolega si rád se vším hraje, na Android nedá dopustit, používá SIII i nějaké HTC. Ano, funguje také dobře, ale osobně mi v ruce SIII nesedí díky rozměrům a ovládání mi také tolik nesedlo. Ale výhodou trhu je to, že si každý může vybrat to, co mu osobně nejvíce vyhovuje. Tudíž debaty o tom co je lepší mi přijdou liché, navíc v rovině pocitů.
  4. Přezky na opasek od Rolanda jsou úchvatné, měl jsem možnost mít jednu v ruce. Jen ta cenovka jde silně mimo mne...
  5. Seznam zájemců o stolní kalendář 2013 2 sect 2 financ 1 Quasar007 5 celkem
  6. Ještě chvíli a bude z toho téměř teambuildingová akce :-)
  7. O víkendu se také našlo pár zajímavých kousků na Skotských hrách - Sychrov. Zběžně jsem identifikoval 3x Suunto Core, 2x Seiko Sumo modré, 1x bílé Samuraj , 2x Omega Seamaster PO na gumě - oranžová luneta, 1x JLC Reverso na spolujezdkyni jednoho z veteránů, 2x něco většího v odstínu Racing Green bez bližší identifikace, 4x Prim Sport I i II, pak nějaká Q&Q, Bentime. Povětšinou lidi buď neměli nic a nebo něco analogového (vyjma Suunto Core)
  8. Za mne model 2 a 4. 3. mne nijak neoslovila a 1. bez kyklopa by asi vypadaly zajímavě.
  9. Tak nevím, stále se jedná pouze o podezření na základě údajných vzorků s výkyvem sledovaných hodnot. Některé antidopingové aféry už na mne působí jako hon na čarodějnice, zejména pokud se jedná o případy založené na biologii a ne farmakologických přípravcích. V první řadě se s tím musí srovnat sportovec sám, což při komercionalizaci sportu bude asi největší problém. Fyziologické hranice nelze posouvat do nekonečna a tak různé "berličky" budou existovat vždy. Někdy je to o použitých materiálech, výrobních postupech atp. pro sportovní náčiní, dále pak laborování s načasováním formy na konkrétní okamžik výkonu a tomu předcházející "soustředění" ve specifických podmínkách (různá nadmořská výška atp.)
  10. To vypadá zajímavě, osobně bych zkusil na příští sezonu Biskupskou korunu, Habanero a Jolokia neon.
  11. tmoris: osvědčené kombinace dělá jak AEG tak i Bosch. My pořizovali AEG a spokojenost, modely zjistím případně až zítra.
  12. 2 African: Také jsem vybíral mezi Cybex a Römer, nakonec se malé nelíbil ten fixační pultík u Cybex a tak jsme pořídili Römer s klasickými pásy. Ale jinak je na Cybex obecně hodně chvála, jen je pro ukotvení potřeba delší pás a některá auta s tím mají problémy.
  13. Dnes cca. 65km hory/doly/lesy/cesta a místní teploty mi daly pěkně zabrat... Ale musím říci, že jako headcleaner je kolo super, dopoledne se sešlo pár informací co mne nepotěšily, tak kolo bylo jasná volba Jinak docela slušná aplikace pro různé platformy je Sports Tracker
  14. ad 1) co jsem měl možnost vidět smaltované ciferníky, tak "potisk" vypadal jak malovaný. Kdysi jsem měl nějaké video, kdy bylo vidět, jak nějaká "starší" paní ty ciferníky na kapsáče ručně popisuje, jestli to byla skutečně běžná praxe, tak potom klobouk dolů.
  15. tenge: TitanFlex - celoobruby (tenký drátek), bez problémů již sedmým rokem TAG - vrtané, bez problémů již třetím rokem Rudy Project - půlobruba, druhým rokem bez problémů LOOK - necelá půlobruba, letošní přírůstek, zatím bez problémů OAKLEY - sluneční, celoobruba, pátým rokem bez problémů Rudy Project, Oakley - sportovní na kolo a vodní sporty, 3-4 roky bez problémů Vše plastové čočky, nezabarvovací, jemně tónované (šedá, modrá), několikanásobný antireflex. Nikdy mi nepraskly ani čočky a ani obruby, pouze klasické opotřebení - ošoupání vrchní barvy/eloxu nebo co to je... Cenové rozpětí 6-20k Kč. O troje brýle jsem přišel vlastní blbostí, na jedny jsem šlápl a dvoje někde zapomněl
×
×
  • Vytvořit...