Přejít na obsah

Golfista

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Golfista's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Až se sem bojím napsat. Před lety jsem hledal jednoduché automaty s arabskými číslicemi a ne čárkami nebo římskymi, světlým až bílím ciferníkem a snadno čitelným časem. Tohle je zhruba to co jsem hledal. Až na tu cenu. Jinak se mi líbí, i když si je nekoupím. Produkce Eltonu mi moc neříká, ale mají ještě jeden model, který mě oslovil. Je to taky model tady probíraný a osočovaný. Nekoukám na to jak a proč vznikli, ale jenom nato jestli se mi líbí. Je to Tobruk.
  2. Už je to přez 4 roky co mám orienty na ruce. Jdou bez jakéhokoli zásahu pořád stejně dobře. Musím je jenom jednou za jeden až dva měsice popostrčit o cca 3 minuty dopředu. Jinak nic. Nosím je deně a až na vyjímky jsou stále natažené na 40hodin. Jsem spokojený a za tu cenu jsem dodnes nenašel nic, co by mne zaujalo natolik jako tyhle Orienty.
  3. Víš, mám několikatery hodinky, které střídám podle nálady, oblečení a příležitosti. Všechny krom jediných jsou originální, ne-čínské, značky. Chtěl jsem vědět, co se stane, když si koupím něco opravdu neskutečně levného. To jsem udělal a tohle je moje zjištění. Už když jsem je kupoval, jsem počítal s tím, že půjdou na pokusy a rozebrání. Občas se ve fórech ptám a většinou mi lidi poradí a odpoví. Proto, pokud ja sám mám nějakou zkušenost, i špatnou, se s ní chci podělit. Možná to někomu pomůže. Kolik z nás tady vydělává tolik, aby si mohli pořídit ty nejskvělejší, nejlepší a originální hodinky, které objevil. Většina volí kompromis s přijatelnou cenou.
  4. Včera jsem obdržel tyto automatky: http://www.ebay.com/itm/261159239527?var=560179930598&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Vypadají skvěle, až na pár technologických detailů. Ale o nich jsem nechtěl psát. Dnes mi přišly tyto: http://www.ebay.com/itm/130905876361?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Tak tohle jsem ještě neviděl. To mě ani ve snu nenapadlo co mi poslali. Zpracování a detaili hodnotím známkou 4- (jako ve škole). Šokovali mě 3 malé ručičky na ciferníku. Nejenom že nejsou funkční, jsou přilepeny a mají dělat jenom dojem. Nepovedlo se. Černé části hodinek a řemínku jsou nastříkané jenom barvou a ta je na všech místech zpuchřelá. Hlavně že jsou zabalené v krycí fólii. Hodnocení: Nejsem schopen je dát ani dětem na testování kladívek. Poletí do popelnice.
  5. Co myslíte o tom výškoměru. Od dětství chci hodinky s výškoměrem, ale nemám představu o jeho přesnosti, spolehlivosti a funkčnosti. Nikdy jsem nic podobného neviděl, ale chtěl bych takové, podobné vlastnit. Jejich cena je přijatelná a zobrazení výšky je analogové. Digitální se mi nelíbí. Ideální by byli mechanické hodinky s mechanickým výškoměrem, ale tohle je zhruba to co si můžu dovolit, nic víc.
  6. Pánové, líbí se tyto s výškoměrem. Teda hlavně proto, že mají ten výškoměr. Nevím ale co znamená "inteligentní" quart. Proč je inteligentní? A jak vlastně pracuje ten výškoměr. Prodejci tady v čechách mi to neuměli zodpovězet. http://www.ebay.com/itm/Timex-Gents-IQ-T2n728-Watch-RRP-199-99-/321125885891?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4ac49827c3
  7. Jenomže to auto jede a já nepoznám rozdíl...
  8. Ahoj všem. Mám dotaz. Spadli mi Orienty na zem z menší výšky (80-100 cm) na lino, ne na něco tvrdé jako beton nebo dlažba. Jdou normálně, přezto od toho pádu se začali zpožďovat. Do té doby se nepatrně předbíhali. Je to posunem seřizovacího kolečka, nebo se v nich stalo něco horšího? Zpožďují se rovnoměrně. Opravnu tady nemáme a posílat je pryč mě děsí. Bez nich jsem jak bez ruky. Děkuji za odpovědi. Martin.
  9. Co Automatky Orient a golf? Sundat, nebo s nima můžu hrát?
  10. Děkuji. Šlo mi o to, že přes den jsou natažené na 40 hodin (naplno), nikdy ne míň a přes noc klesnou nanejvýš na 30, ale spíš tak kolem 32 hodin. Opravdu jim to nevadí? Ani aktivní a intenzivní pohyb? Ptám se proto, že jsou to moje první neelektrické-automatické hodinky.
  11. Dobrý den. Moc vás prosím o podrobný popis a názor na tyto hodinky: CFM00001S. A ještě jedna otázka, jde je přetáhnout nepřetržitým nošením a aktivním pohybem? Děkuji všem. Martin.
  12. Golfista

    Orient automat do 7k

    Dobrý večer, stal jsem se novým majitelem hodinek Orient. Chci se zeptat, zda jim vadí, když se pohybem ruky stále natahují, i když jsou již natažené. Jak valstně pracuje tento systém natahování? Díky.
  13. Já to vím, ale bohužel, nejsem v situaci abych si kupoval opravdu kvalitní...
  14. Jakože mi nevěříš, že mi druhý kousek nefunguje??? Proč bych lhlal? Co bych z toho měl? Já chtěl jenom fungující hodinky od Conradu a zatím je nemám. Nic víc v tom není. Ale nevnucuju ti to. Čekám pořád na ty třetí.
×
×
  • Vytvořit...