Přejít na obsah

bondza1968

Členové_50
  • Příspěvky

    124
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bondza1968

  1. Tož taky přidám od sledování fotbalu
  2. Tak na Alíku není problém sehnat gumu přímo na LHC v potřebných rozměrech ( koukal jsem tedy jen 21mm) a kůži ušijí zdejší mistři. A kupoval jsem i velmi slušnou kůži 19mm na Alíku na doxy.
  3. To je asi určitě pravda ale 44 je na mou ruku moc. A u 39 nebo 41 je ten rozměr mezi nohama úplně stejně na prd.
  4. A když jsme tedy u toho 39 mají kolik mezi nohama?
  5. To se tedy omlouvám. Mám 41 a mezi nohama 21. Aspoň jsem zase chytřejší.
  6. To chce asi lépe změřit. LHC mají mezi nohama 21.
  7. Aha tak to se omlouvám. Já dostal v zásilce jen NATO. ISO zapomněli přibalit tak jsem jim tam psal že jsem nedostal ani tropic ani iso.
  8. Mně psali , že součástí dodávky je ISO a NATO jako dárek. Tropic není součástí dodávky.
  9. Jak jsem psal někde výše mně přišly s nasazeným NATO. Jinak nic dalšího. Po urgencích a dohadování mi poslaly 2 ISA jedno jako omluvu a výběr barev nechali na mně.
  10. Taky mi to takhle cestovalo. Vídeň, Köln, Paříž a až z ni do Prahy.
  11. Vážení přátelé dovolím si konstatovat , že po téměř měsíčním nošení hodinek na ISO (zelené) které příjemně voní mi stejně na ruce nejvíce vyhovuje neorigo tropic od monstrapu. Za mně je určitě pohodlnější a lépe vypadá. Jak bylo psáno někde výše to ISO mi přijde k hodinkám takové humpolácké. Pro mně je tropic číslo jedna. Jinak musím říct že i přesnost hodinek je skvělá po více než měsíčním pravidelném nošení bez odkládání na noc dělají krásných -1,3s/24h.
  12. Mám to taky přesně tak. Potřeboval bych dírku mezi. Jinak je tropic (byť z monstrapu) krásně poddajný a pohodlný.
  13. Tak hodí ,nehodí, někdo holky jiný vdolky, někdo Plzeň jiný Radegast. Svůj účel splnil, jiný 20mm nebyl a jako takový seděl na ruce perfektně i s těma piškvorkama.
  14. Zapomněl jsem ještě dodat jednu výtku. Kdo má úzkou ruku, pásek je poměrně dlouhý a má jen jedno očko. Vhodnější by určitě byly 2.
  15. Dovolím si zhodnotit denní nošení tropicu z monstrapu. Jak bylo uvedeno díry jsou od sebe vzdálené asi 9mm tudíž ta regulace nic moc. Mám zrovna blbou ruku potřeboval bych dírku přesně mezi. Musím ale říct že tedy utažený byl ten pásek naprosto pohodlný a vůbec jsem o něm nevěděl. Za mně tedy cenově dobrá koupě. Mohu doporučit.
×
×
  • Vytvořit...