Přejít na obsah

LiborP

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele LiborP

  1. To s tím asijským proletářem je pravda nebo jen lehké eltoňácké šťouchnutí? Protože když origo, tak origo ne? Slyšel jsem, že ten kaučukový řemínek je odněkud ze Slovinska. Je to tak?
  2. A nevíš, jestli ji dávají i na Igeny, a kolik za ní v Eltonu chtějí?
  3. Hele, to s tou sponou mě to zajímá taky, protože mám objednanou renovaci a až dosud jsem předpokládal, že spona na řemínku bude s nápisem Prim. Jaké jsou vaše zkušenosti?
  4. Za stěžejky si v Elronu účtují 40,-. Snad je dodají i bez řemenu, ale radši bych se zeptal.
  5. Vypadají skvěle. Zajímalo by mě, jaký si Elton účtuje poplatek za černý armovák a datumovku (nebo jsi dodal?) Ať slouží.
  6. A doufám, že svému slibu dostojí.
  7. Taky mi nejdou vkládat fotky, ani jiné soubory. Nevíte někdo co dělám špatně?
  8. Modření šroubků stojí 2000,-, popis můstku 1400,-. Drahé, ale pěkné. Napiš do Eltonu, pošlou ti ceník. Celkem dlouhá čekačka. Zálohu jsem poslal minulý pátek. Slíbili, že hodinky budou koncem dubna.
  9. Chtěl jsem umístit fotku se zelenou vteřinovkou a bílou lunetou, ale hodilo mi to hlášku, že nemám povoleno vkládat sem fotky. Nevíte někdo proč?
  10. Přemýšlím o barevné (modré) vteřinovce. Nemáte někdo po ruce foto s černou lunetou a modrou vteřinkou?
  11. Cena servisu v Eltonu vychází z ceny ostatních předražených dílů a prací. Jo já vím, ale je to škoda. Z nostalgie se věčně žít nedá a neměla by se zneužívat. Přesto dělají moc pěkné věci i renovace.
  12. Tak třeba si to někdo z Eltonu přečte a přehodnotí své cenové návrhy. Tisícovku bych možná za tovární servis, včetně náhrady nefunkčních součástek (což jsou prý korunové položky) dal. Nebo možná někdo z Eltonu vysvětlí (nebo už někde vysvětlil?) v čem tak zásadním se jejich servis strojků liší od servisování ostatních hodinářů.
  13. Díky accutronovi za vysvětlení jednotlivých údajů. Mohl bych se ještě zeptat co je to to "kulhání" a co všechno má na něj vliv?
  14. Naprosto stejná zkušenost, Tento týden mi po vstupní prohlídce napsali, že je strojek zapatlaný a že je pokřivený vlásek, který by šel narovnat. S díky jsem odmítl. 2000,- mi přijde fakt moc. Radši je použiju na vylepšení hodinek. Ještě přemýšlím o modré vteřinovce a modrém trojúhelníku na lunetě, ale ten trojúhelník prý nejde udělat, protože jsou indexy tepelně vyražené. Docela se mi líbí možnost barevné vteřinovky, někde jsem ji tady viděl na fotce. Pochopil jsem, že ta čísla v první části znamenají časovou odchylku v různých polohách hodinek (3h, 6h, atd.) Co jsou ty údaje v druhé polovině nevím a docela by mě to zajímalo. Taky to, co je to ta amplituda a co je ještě v normě.
  15. Právě jsem odeslal objednávku: Dodám staré hodinky se strojkem cal. 68.4Má představa:Nové nerez pouzdro, s příslušenstvím viz nabídka, plné víko, černá luneta s bílými indexy.Černý ciferník s bílou luminiscencí na původní matrici s užšími indexy.Bombírované lesklé ručky s bílou lumi.Kaučukový náramek s origo sponou.Strojek je nedávno čištěn a seřízen, takže není třeba provádět to znovu. Tak jsem zvědav na odpověď držte palce
  16. Ahoj, můžu se zeptat správce fóra, proč mám u svého jména "Status varování"?
  17. Díky Beetovi Gomezovi za názorné fotky, Ty bombírované ručky jsou fakt hezčí. I ta stará matrice mi přijde zajímavější, i když příplatek 500,- ...?! Finišuju s finální představou, trochu mě děsí ta čekačka, chtěl bych je do květnových narozenin.
  18. Niklované ručky jsou v nabídce Eltonu za 800,- poslali mi ji tento týden. Pochopil jsem správně, že bombírované nejsou ploché? Nemáte nějaké fotky pro srovnání, popř. odkaz na foto pro inspiraci? To s tou bílou lunetou je dobrý nápad.
  19. Ahoj, plánuju zrenovovat (poskládat) Igeny s černým číselníkem, bílými indexy, černou lunetou a chtěl bych, co by laik, poradit ohledně ručiček. Bílé nebo niklované s bílou lumi? A v čem jsou bombírované lepší než obyčejné?
  20. Díky moc za info, Zkusím sehnat nějaké zachovalé komponenty ať trochu srazím cenu a pak hurá na to.
×
×
  • Vytvořit...