Přejít na obsah

Johny94

Členové_50
  • Příspěvky

    139
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Johny94

  1. Všechno proběhlo skvěle! Obchod proběhl bez problému a rychle. Doporučuji.
  2. Když pro ně zaletíš, jsou 4 roky staré a zaplatíš hotově od soukromníka, můžeš mít v baťůžku i papíry s krabičkou a hodinky na ruce a nepřiznat to? Napadlo mě krabku / papíry poslat poštou, ale je to nutné? Díky za odpověď!
  3. After all these years, Vojto? Ano, tamto bylo veliké unáhlení. Hodinky jsem nakonec nekoupil a prodávající mi to prominul.
  4. Zdravím, chystám se příští týden do Londýna a přemýšlím o koupi hodinek od soukromého prodejce. Jedná se o Explorery 2 s číslem 226570. Jsou z roku 2021 a mají full set s certifikátem (asi elektronickým). Hodinky budu mít v ruce osobně. Dokážu poznat kvalitu, pár starších Rolexek jsem držel v ruce. Stejně tak pár AAA replik, ale situace se superklony mě dost znejišťuje. Je to přece jen balík peněz. Asi i čísla na pouzdře a certifikátu budou sedět. Je šance, že to vezmu do oficiálního butiku, oni projedou karty a podle nich bezpečně poznají, že je to originál? Protože si umím představit, že jsou lidi sbírající čísla z videí a obrázku od neopatrných majitelů a na tato sériová čísla pak se udělá 2000kusů replik stejného modelu. Ne každý butik má hodináře, aby hodinky otevřel a věděl. Jak si mohu být jistý, že kupuju pravé hodinky? (prosím nepište, ať si vystojím 2letou řadu u Bechyněho nebo kupuju od autorizovaných secondhand dealerů - to dělám obvykle, ale tahle nabídka se zdála být dobrá 9500GBP... ) Zároveň, budu mít problém na letišti, když se jedná o "starší" hodinky nekoupené s DPH v kamenném obchodě?
  5. Naprosto perfektní jednání! Totální GS lover. Sněženky dorazily a ještě jsme si pokecali. Honza
  6. https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-diver-300m-omega-co-axial-master-chronometer-42-mm-21090422001001 Co si o tom myslíte! Další podařené limitované hodinky, které vystřelí s cenou nahoru? Škoda jen plného dýnka. :/ Přál bych si osobně vidět kalibr.
  7. Myslím, že se jedná o strojek Lemania 1873.
  8. Zdravím, prosím o pomoc. Mám hodinky Bretling Calisto 36mm s manuálním chronografem. Jsou opravdu ve špatném stavu, ale mají opravdu velkou sentimentální hodnotu. Problém je v tom, že ručička chronografu spustí někdy až po dvou sekundách od spuštění a po zmáčknutí tlačítka zastavit (horní) se chrono ihned vynuluje. Spodní tlačítko chrona vůbec nefunguje. Navíc se malá ručička někdy lehce zadře a hodinky se opravdu opožďují. To je možná vlivem vyschnutí a nedostatečného promazání. Chtěl bych případně dodělat ciferník a obnovit lumi. V Carolinu mi je nevzali, jelikož se vintage hodinkami prý nezabývají. Můžete poradit, nebo neznáte někoho, kdo by mi pomohl? Případně dokázal by to někdy z Vás zkušených opravit? Velmi děkuju za kteroukoli pomoc.
  9. The weather in Sydney is like a MILF, 40 and fucking hot... (Jimmi Carr) Když není opalovací krém, postačí prach nebo bahno. Aneb moje Inoxy v provozu...
  10. ...říkám si, že by mohli udělat také menší verzi pro naše něžné protějšky. ;-)
  11. Ahoj, Pred rokem jsem smeřoval pro Omegy Seamaster 300, ale nakonec jsem se nadchnul pro univerzálnost Inoxů, tak mi ani hodinářský krok zpět ke quartzu nevadil. Už 11. měsícem se potuluju jako backpacker po Austrálii, potápím se, sem tam si přivýdělám nějaký ten dolar na farmě nebo stavbě nebo jako číšník. Jezdím tu hodně na motorce/kole. Nikdy, ani při sexu své červené Inoxy nesundavám. Neumím si představit spolehlivější univerzálnější skoronezničitelné, ale přesto reprezentativně vyhlížející (jediná muška G-Shocku) hodinky jako je Inox. Teď před čtyřmi dny Victorinox představil sérii nových kousků v Titanu a model Diver. Na Diverech se mi líbí kruhové indexy, ale nejak mi přijde luneta přepĺácaná, nemůžu si pomoci. Nechám na Vašem vkusu. Jelikož se jedná o masivní hodinky, jsou dost těžké, takže mě zpráva o Titan verzi opravdu potěšila. Přichází ve třech barvách na gumě modrá, oranžová a šedivá. Nu, kochejte se ;-)
  12. Ahoj Kolegové, našetřil jsem konečně nové střelivo a chtěl bych se posunout výš. V merku mám například Tudory Black Bay, Breitlingy nebo klasické bondovky / moony. Možná bych skočil až k nějakým chrastícím rolexům. Jelikož nechci obchod uspěchat a za chvilku ČR na rok opouštím, tak by mě zajímalo, jak se pohybují ceny luxusních hodinek v zahraničí nebo zejména v té Austrálii. Jestli je výhodné hodinky koupit už tady nebo případně kolik bych prodělal za cenu pečlivějšího výběru Můžu samozřejmě kupovat přes Ebay, ale tam je zase clo atp... Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuju moc za radu.
  13. Jo, teď jsem to tady našel http://www.ebay.com/itm/Ersatzuhrenarmband-Casio-fur-EFA-131RBSP-1-EFA-131PB-1AV-Kunststoff-schwarz-/221528698383?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Uhrenarmb%C3%A4nder&hash=item339423ae0f
  14. Ještě se omlouvám, že jsem nevyfotil tohle. Problémem je, že to nejsou klasické stěžejky, ale Casio to má vyřešeno spešl řemínkem - pujde přes ebay koupit přímo Casiácky řemen?
  15. Ahoj, chtel jsem se Vás zkušenějších zeptat, jestli neznate nejaky navod nebo zpusob, jak opravit natrhlou gumu, ktera vznikla mechanickym opotřebováním? Napadlo me, to, nez se to cele utrhne, nejak zatavit zapalovacem nebo nejakym specialnim lepidlem, je to pomerne tvrda guma. Dekuju za vasi ochotu pomoct. Připadne, jestli se dá primo ta sama guma přímo od výrobce dokoupit. Stejne si ale myslím, ze se to nevyplatí. Pro úplnou ilustraci doplním o foto.
  16. Johny94

    Epos - novinky 2014

    Tenhle skeleton a zároveň snadné odečítání času mě tenkrát dostal
  17. Johny94

    Epos - novinky 2014

    Vím, že to jsem nepatří, ale před nějakou dobou jsem byl na výstavě 600 let Orloje a to mě k hodinařině posunulo do té doby jsem je vnímal jen jako ukazatele času Narazil jsem tam na značku Epos a tohle byly úplně první dražší hodinky, po kterých jsem začal toužit... Tak jsem šel k Altmanovi v pasáži na Václaváku a jako neznalý a teprve začínající fanda hodinek jsem tam nakráčel a povídám: "máte hodinky značky Epos?" Paní na mě pohlédla pohledem, jako bych chtěl hodinky typu Bocia nebo jakékoli levné plasťáky (Všimňete si, že Casio jsem schválně nezmínil, je to kapitola sama o sobě ) No a s kyselejším úsměvem na tváři mi sdělila, že zde prodávají jen dražší hodinky Tak jsem paní ujistil, že to podle mě jsou dražší hodinky, ale stejně jsem se studem odešel.... Nakonec jsem si tyhle eposy ještě nepořídil, protože jak jsem časem rozšířil obzory, tak sem nějak přestal cítit, že je nutně potřebuji Ale že jsou pěkné?
  18. Lidi, je to první reklama při přehrávání videí na YouTube, kterou jsem otevřel a následně uložil jako jednu z předních záložek Každopádně toto téma jsem založil nejen z důvodu, abych se tím pochlubil (určitě na to taky narazíte, nebo už jste narazili ), ale chtěl bych shlukovat nejzajímavější videa a rozpoutat o nich chronomágskou diskuzi... http://www.thewatches.tv/en/
  19. Jsou nádherný, ale bál bych se, že na tom inverzním dispayi nebude nic vidět...
  20. Hele už jsem několikrát pokoukával po "Jedničkách" ale zrovna tenhle model mě nijak neoslovil Holt co člověk, to názor...
  21. Chvíli jsem běhal s Ipodem nano, ale není to ono. Pro navoněné blondýny v nikách možná, ale nějak mi to na běhání, byť jsem z něho mohl i poslouchat hudbu, nepřirostlo k srdci... Se Smartwatchema třeba typu Galaxy Gear nemám zkušenost
  22. Doporučuju Suunto M5 Nebo když si chceš připlatit, tak i Questy Oproti Sigmě nebo Polaru je hrudní pás mnohem pohodlnější a když koupíš set s GPSkou, tak to můžeš vzít na kolo a vlastně kamkoliv
  23. Pánové, co tohle? http://www.totalwatchreviews.com/2013/06/22/valerii-danevych-retrograde-wooden-wristwatch/
×
×
  • Vytvořit...