Přejít na obsah

bolojang

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bolojang

  1. Výborný obchod, rychle dodání. Díky Martin
  2. myslim ze jsem jeste lepsi, pokud se tedy divam spravne..."0 per day"
  3. bolojang

    NIGHTSHOTS

    Muj prvni pokus na zde nedavno zakoupenych Orient Mako.
  4. Donutil jsi me k memu myslim tretimu prispevku:-)) velice zabavna minirecenze pobavil jsem se DIKY. Jo abych nezapomel souhasim se vsim, mam prg-110 a take spokojenost.
  5. Mám zhruba 14 dní Traser Super Sport Black, koupené od kubsona. Jsem spokojen, kupoval jsem je pro každodení nošení do práce (dělnická profese). Velikost je akorát, tech 47mm maji přes výstupek a korunku. Mechanická seika 5 mě vydrželi zhruba týden každodeniho nasazení v práci pak se začli předbíhat a nakonec to vzdali a zastavili se. Tak jsem vzal quartz Traser snad vydrží déle....
  6. Mohu jen vrele doporucit nakupovat od kubsona. Zatim jen jedna zkusenost...Traser Super Sport Black. Ale ta neuveritelna vztricnost i u celkem zbytecnych otazek...dalo se to najit tady, rychle vyrizeni, odeslani. No proste, kudy chodim, tudy chvalim.
  7. Traser Super Sport Black Koupeno od kubsona. Za ty penize jsou fakt super, doporucuji. Nezbyva nez se jeste podelit s tim jak probihal nakup. V patek 21:09 polozena celkem zbytecna otazka ohledne velikosti. Do par minut jsem obrzel odpoved. Kolem 22:00 ucinena objednavka. V sobotu rano odeslano. V pondeli u me. Byl jsem velice prijeme prekvapen. Po teto zkusenosti kubsona doporucuji kudy chodim.
×
×
  • Vytvořit...