Přejít na obsah

zarkow

Členové_50
  • Příspěvky

    240
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele zarkow

  1. I po mé delší odmlce zde na fóru mám pořád ty stejné
  2. Ahoj vlastním podobnou kombinaci Orientu a Seiko 5 viz společné foto ve vlákně k Seiko 5. Záleží, jestli budou nošeny více ke košili či k triku, ale i já začal formálnějšími Orienty, které triko snesou určitě lépe než SNZG oblek a ty pak pořídil dodatečně. Co se týká velikosti, zápěstí mám 17cm a Snzg13 sedí v pohodě byť je to subjektivně u mě hraniční velikost.
  3. zarkow

    SEIKO 5

    Díky za pochvalu. Máš pravdu, v té ceně byly v podstatě jediným kandidátem. Další modely, co by mě zaujaly, jsou od 200 USD nahoru.
  4. zarkow

    SEIKO 5

    Téměř dva roky jsem byl "one watch guy" (pokud tedy nepočítám Timex digi na kolo), a přestože jsou Orient Curator poměrně univerzální a v létě "skousnou" i NATO, sluší jim to určitě nejvíce ke košili. Proto jsem chtěl pořešit denní "volnočasovky" k triku a mikině. Napjatý rodinný rozpočet byl hlavním limitním faktorem ve výběru, proto jsem nakonec skončil u Seiko 5 SNZG13. Podle fotek jsem sice trošku váhal s objednávkou, ale ony naživo vypadají opravdu daleko lépe, takže výsledná spokojenost je veliká :-)
  5. Díky, jsem za ně moc rád :-) Nyní bych i docela zvažoval bílou variantu (jakožto společenské hodinky), ale šedá je zase více netradiční
  6. Až na ten překlep v názvu...
  7. To jsi mě teda nepotěšil. Jde mi o seřízení takže v tom případě se vydám k Pechancovi, ale až to bude akutní.
  8. Využiji toto vlákno, máte dobré zkušenosti s někým z Uh. Hradiště? Pechanec ve Zlíně je další řešení, ale je to lehce z ruky.
  9. zarkow

    SEIKO 5

    Fotky můžou hodně zkreslovat, zaleží na ohnisku, úhlu pohledu atd. Na jedné i SNK vypadají docela velké , na druhé už menší. Mám čestvě SNZG13 a bral jsem je naslepo. Při svém "lovečáku" 17mm je to subjektivně opticky "na hraně". Ale mám je primárně jako volnočasovky k tričku apod, takže to nevadí. A hlavně na ruce sedí dobře a s nositelností není problém. Tak ti dělají radost :-)
  10. Přidám aktuální pozitivní zkušenost, 7.11 objednáno a 18.11 doručeno. Bral jsem i krabičku za 5 dolarů a naštěstí vše OK.
  11. Hezky pěkně, odkud je prosím máš?
  12. Úplně normálně, platba kartou nebo přes PayPal, poštovné zdarma. Dodání 1-2 týdny českou poštou a při troše štestí cena bude konečná
  13. Ty Seiko jsou stále dostupné např. zde http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-mens-automatic-100m-sports-watch-snzg15k1-snzg15.htm. V pátek mi přišly z tohoto obchodu SNZG13K
  14. Ta komplikace je opravdu dost originální, ale to mě u Orientu nepřekvapuje :-) Každopádně se mi líbí tvar pouzdra a na kůži či gumě jim to bude slušet určitě více než na tahu. Kde si je kupoval?
  15. zarkow

    Novinky Orient

    Dnes mi to přišlo mailem z podpory Orient USA, neb jsem před časem dotazovat dostupnost původní verze. Takže na jednu stranu super zpráva, ale 375 dolarů je teda silný cenový nárust. Mako II je Longislandwatch za 180 dolarů, přitom oficiální cenovka 325. Uvidíme, zda i tato verze bude cenově dostupnější...
  16. Že bych tu nakonec nebyl sám se šedými Curatory? :-) Nějaké motivační foto a recenze zde http://wornandwound.com/review/orient-curator-review/ Osobně jsem nadmíru spokojen.
  17. Super názorná ilustrace variability nošení. Opět mě to nakoplo a stále váhám, zda do nich jít, nebo počkat na nové Orient Mako... Hmmm babo raď :-)
  18. Moc pěkná fotka a gratulace k novým hodinkám. Přestože mě verze dvě a jedna oslovuje víc, z živých fotek se mi tento minimalistický vzhled také zamlouvá. Tak ať ti dělají radost :-) Kupoval jsi asi u Duty Free Island že? Bylo to s poštovným zdarma nebo s příplatkem za "hladký průběh", jak inzerují na ebay?
  19. Jelikož jsem propásl možnost sehnat Mako USA, pokusím se časem "ukojit" verzí Mako II. Sice nový kalibr bych klidně oželel na úkor vylepšení z USA verze, nicméně musím přiznat, že "klasický" cifr Mako včetně lunety a bez datumového tlačítka na mě působí civilnějším dojmem a líbí se mi více než původní Mako verze.
  20. zarkow

    Novinky Orient

    Tak jsem otálel a otálel, až jsem to celé propásl... Je to škoda, ale "náhrada" se určitě vymyslí :-)
  21. Pouzdro, ciferník, řemen - velká paráda a tichá závist. :-) Velmi rád bych je viděl živě. Velká gratulace.
  22. Ten hnědý plochý bez prošití jim sedne nejlépe, dobrá inspirace.
×
×
  • Vytvořit...