Přejít na obsah

Vašeck

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

Vašeck's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Záleží co máš raději a jak moc se jí chceš věnovat a hlavně kde bude. WPC (dřevoplastová) mají odolnost relativně vysokou, asi jsou dobré kolem bazénu a nemusíš je tolik řešit. Pak máš to dřevo. Když koukneš más na výběr dekoru limitovanější http://www.drevo-spektrum.cz/sortiment/drevene-terasy-deckfloor . Třeba jsem někde četl, že exotické dřeviny jsou velmi odolné, ale třeba se nehodí k bazénům, myslím, že stejně tak je na tom dub. Ten zase vydrží lépe přímé světlo .Chce to hlavně zjistit, kam ji chceš položit a jaké tam budou podmínky teplo, světlo, kolik nad zemí, vlhkost, atd. A dle toho pak vybrat. A dřevo se musí opečovávat - lakování, atd.
  2. Pěkné hodinky! taky teď něco hledám a nevím , co si vybrat.
  3. My brali tyto střešní okna. A bez problému. Máme je tak půl roku a žádné problémy se neobjevily. Ale asi než bych si vybral firmu, tak bych si prošel jejich recenze na fb, atd.
  4. a co terasa z wpc? Teď to hodně lidi řeší. Sice z části plast, ale není to nejškaredší. Údržba oproti dřevu laláč.
  5. Tak je to o dodavatelích. Se zeptejte odkud to víno berou a budete lépe vědět. Dodavatelé jsou zásadní. Já občas na kole, když jedu kolem, beru http://www.vinospolmutenice.cz/sudova-vina , mají tam hotýlek a sklípek a je dobré. A vím, že dodávají víno ve velkým do vináren, tak tam bych se toho vína nebál. Ale četl jsem, že se sem občas dováží hardcore. Pomalu prášky zalitý lihem a vodou atd. Ale prostě, když si někdo jde koupit litr vína za 50 Kč, tak jako co můžeš čekat?
  6. Ještě jsem narazil na totok http://www.drevo-spektrum.cz/sortiment/drevene-terasy-deckfloor . Celkem se mi líbí to exotické dřevo a to jak je to "mastné" . Možná hezčí jak zámková.
  7. Já si kupoval kdysi na chalupu krbová kamna Hede. A mám je tam už dlouho a žádný problém jsem neměl. Ale je fakt, že jsem kamna moc neřešil. Já chtěl jen, aby to bylo bezpečné a nemusel se starat o instalaci.
  8. Hele mám jeden prut na vláčku ten má špičku 11 g to je málo, to je jasný. Pak mám druhej prut ten má asi 50 g, ale to je na tresku málo co? Jaký rybářský prut minimálně na ty prokleté tresky je potřeba? Protože já viděl jen takové sčudle, ale kolikrát na netu vidím takové, že mám pocit , že by mě to sežralo ruku.
  9. Já osobně doma nemám, ale moji rodiče si pořídili čističku vzduchu Clean Air optima a když jsem se s nimi bavil, říkali, že jsou spokojeni. Ale já osobně tomu rozumím prd. Prý to má nějaký ionizátor, že to nějak ještě zlepšuje vzduch.
  10. to je těžký Máš na výběr dřevo, dlařbu a wpc. Já osobně mám rád dřevo, ale pokud jde o opravdu velký prostor tak celkem super je velkoformátová dlažba . Na velkých prostorách se mi to velmi líbí. Umocňuje to ten prostor a na WPC bych se já asi vyprdl.
  11. A když se mluví o Triumphu co třeba Triumph Speed Triple? Taky solidní stroj. Má trošku oldschool nádech s novými prvky? Jinak co se týkalo hlasování za mě Triumph.
  12. Já mám rád Boss in motion. Ten si kupuji pravidelně
  13. Ja klasicky preferuji Cohibu. Dováží mě je otec z Kuby. Jinak k té rakovině. Můj děda kouří přes 60 let a nic mu není, fakt je že měl infart v 74 letech. Dneska mu je skoro 85 a jede dál. Takže je to dost individuální. někdo má rakovinu plic a přitom je to sportovec a žije zdravě.
  14. Já mám Českou spořitelnu a Komerční banku. Oboje dvě zmíněné banky mě pěkně s*rou. kdybych si měl vybrat, tak bych šel do AIR Bank.
  15. na pravé žádné a momentálně ani na levé ((
×
×
  • Vytvořit...