Přejít na obsah

Rodriguez

Členové_50
  • Příspěvky

    88
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Rodriguez

  • Datum narození 27.7.1981

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Středni Čechy, Karlovy Vary.
  • Fanoušek značky
    Oris-Seiko-Omega-Maurice Lacroix

Rodriguez's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. U Subaru to nebude za par kacek,tak snad je to banalita. At to dobre dopadne.
  2. Roura, to je divny. Tankuju Globus uz osm let a spokojenost. A dost casto tam vidam ty dodavky od SGS, co davaj ty plakety.
  3. Co mas za auto? Globus je docela pod kontrolou.
  4. No, ja teda V.H. nemusim a nikdy jsem nepatril mezi jeho fanousky a omldlevajici obdivovatele, ale to co pises, je fakt kktina. A navic, na cem se dnes nevydelava? Karel IV. asi taky nema potuchy o tom, ze ma na svete hodinky, ovsem jsou vyznamne osobnosti, ktere si zaslouzi mit nejaky odkaz, ja sice Havla nemusel a je kolem nej zbytecna hysterie, ale co se mu neda uprit je fakt, ze ve svete nam udelal veskrze dobrou vizitku a je respektovany. A i kdyby to nebyl vyrobek urceny k charitarivnim ucelum, tak Ti asi muze bejt jedno, kdo na tom bude profitovat, tyhle kecy o tom, kdo na tom vydela jsou vskutku k nicemu a nejsou na miste. Srovnavat tuto edici s odkazem na nejake Maovy prasivky je bud dost blbej vtip nebo provokace. Paklize jde o hodinky, jako takove libi se mi ty od Eltonu, "znacku MPM" uz jen kvuli tomu, jake hruzy prodavaji a kde probiha vyroba vubec neuznavam.
  5. Presne tak, moje rec. Jakmile jsou ve vztahu deti a honba za penezi v ramci uziveni rodiny (mysleno obecne), tak se to drive nebo pozdeji projevi na vztahu s patnerkou, viz. muj aktualni pripad po vice jak 10 letech souziti. Jsem z toho dost v prd*li, predevsim kvuli diteti, ale i to je zivot.
  6. Kdo chce mit ticho a klid nebo slyset jen radio, necht si koupi Lexus a idealne v hybridu, vyzkouseno a za jizdy by se dalo usnout , je to pecka, cestovani s takovym autem.
  7. Diky. Ty oranzove znam a jsou uz tak dost velke, ale ty zlute vedle nich jsou jak radioaktivni, to neni pro me. Moc diky.
  8. Jak jsou velke ty Mudmastery? Jsou sice za ranec, ale libi se mi tahle zluta verze.
  9. Ja uvazuji o te celokovove verzi, ale vypada to spis, jako Festina Tour a to me dost odrazuje.
  10. Muzu se zeptat s cim, respektive s jakou konkurenci tu novou Skodovku srovnat? Lze ji porovnavat s velkymi nemeckymi SUV? Ja mam v merku Volvo XC 90, ale chybi mi tam peti, respektive osmivalec
  11. Spine mas hezke casostroje. Palec nahoru za zlutou: -).
  12. Rodriguez

    Sraz Jeseníky

    Super. Tak zena spis neco upece, drobenkovej kolac, zavin, strudl muze byt? Do hermelinu se poustet nechce, aby si pripadne neutrhla ostudu .
×
×
  • Vytvořit...