Přejít na obsah

Iceman

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kralupy

Iceman's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Iceman

    B-42 na kaučuku

    Já mám kaučuk na B-42 už přes 2 roky a max. spokojenost. Pohodlné a Fortisům opravdu sluší. Akorát tak 2x za rok se potřeba vyčistit sponu, aby se dobře zaklapovala. Jinak nikdy se mi nestalo, že by samovolně se rozepla.
  2. Tak pokud je to auto na stavbu a od 1,- Kč, tak možná.... Jinak takový adrenalin bych nezkoušel. Jak se říká - auto je nejhorší investice a o tom by se dalo ještě dlouze polemizovat, zda to nazývat vůbec investicí
  3. Zdravím pánové, jenom jsem narazil na aukru na tento prodej a zaráží mne, že někdo kdo se takto zajímá o hodinky a vlastní takovou sbírku, tak jí nakonec nabízí na Aukru. http://aukro.cz/kompletni-kolekce-16-zlatych-iwc-schaffhausen-i1495933118.html#gallery Koupili byste si je někdo takhle přes internet? Pro mne je to stejně absurdní jako si koupit přes net ojeté auto.
  4. Plně souhlasím s kolegou. Většina lidí si toho většinou nevšimnou a když, tak Fortisy jsou líbivé hodinky pro spousty lidí, kteří tomu pramálo rozumí. Osobně jsem měl B-42 chronograph k obleku a pokud si jich někdo u stolu všiml, tak je spíše obdivoval, než aby řekl, že se to k obleku nehodí. Ale převážně nosím designové jednoduché oblekovky.
  5. Osobně si myslím, že by to vadit nemělo, i když určitá míra opotřebení je určitě možná (ale ve výhledu let) Zkoušel to na B-42 a akorát jsem měl někdy problém, když jsem je zapomněl dát na watchwinder a stopky pořád běžely, tak se hodinky zastavily mnohem dříve než kdyby byly stopky vypnuté (asi o poloviny času).
×
×
  • Vytvořit...