Přejít na obsah

slay

Členové_50
  • Příspěvky

    88
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele slay

  1. Zkus dotáhnout ventilky. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
  2. Napsal jsem jim co bych chtěl a zaslali cenu. Tak třeba Garmin Edge 520 Bundle za 8100 Kč. Za nový je to rozumná cena, si myslím. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
  3. Ahoj všichni. Máte někdo zkušenosti s obchodem coolo.cz? Ceny vypadají celkem dobré, ale vše řešit pouze po telefonu nebo emailu. Web nemají zprovozněn už pěknou dobu. Dik za názory. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
  4. Neuvažuje někdo o prodeji Garminu 520 Bundle?
  5. Tak já fčera 42 na roztočeni kolen po středečních 80ti po Krušných horách.
  6. Jj jsem si myslel. Ale dálka na fotce trochu mázlá. Tady je kopečků dost.
  7. Dali kde jsi to fotil? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
  8. Foukam 2,2 až 2,5. Jestli to jsou vsechno trny? Kolo ujde až do druhého dne. A jezdím hodně po lese tak si myslím ze by to mohlo byt od trnů. Jenom 2x mi to ušlo hned. A to byla dírka v duši vidět bez nafouknutí. A zadnej hřebík. Jednou jsem našel střep zapichlej ve vzorku. Vždy když pichnu otočím plášť naruby a dlaní ho zkontroluju. Zároveň i očima. Vyzkouším jiné a uvidím.
  9. Jedou dobře, ale lepit 20x za necelých pět měsíců? Jezdím bike právě těch 5 měsíců. Silnicka od té doby stojí. Asi ji prodám. A proto ze jsem ještě neznalej bika, tak se ptám. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
  10. Jenže zrovna Rocket Ron tam jsou ?
  11. Ahoj. Můžete mi poradit, jake nové pláště mam koupit na Lectora? Po 3 tisících km jsou KO. Kolik na nich najedu není a tak podstatne, ale za necelých 5 měsíců jsem pichl asi tak 20x. Většinou asi o trny, protoze kolo ušlo az do druhého dne. Schwalbe jsou asi nějaký ridky. Díky za rady.
  12. To bych chtěl umět. 64 km/h do kopce.
  13. Zkus víc zatlačit. Nahoru jsem nahodil o 4 a dolů o 2. Ale asi se tím kurvi řetěz i pastorek, takže jenom v nouzi.
  14. slay

    CERTINA OWNERS CLUB

    Jenže u těchto šroubovací korunka je!
  15. Naše mopsice dostala zánět ucha a dopadla jak po mrtvici. Hlava na stranu, spadle ucho i tlama. Nejhorší je chůze. Motá se, padá na záda. Prostě hrůza. Tak mi dělají alespoň radost dcery pejsci. Takle si vodí čivavu na procházku.
  16. slay

    CERTINA OWNERS CLUB

    V patek navečer jsem si zaplaval v koupališti a už ve vodě jsem si všiml , že mám trochu více zamlzene moje Big size DS podium. Dnes jsem je byl reklamovat (koupené leden 2015). Můžete poradit jak se na ně připravit? Protože už v prodejně mi řekli po 5ti minutách ze zkoušeli vodotěsnost a ze je v pořádku. Tak jsem se zeptal, jestli si nedelaj ze mě srandu. Sepsali protokol a odeslou do servisu. Ještě mi řekla že na to mají měsíc.
  17. Někdo zkušenost? Zaclo mi na biku něco klepat, ale nemůžu přijít na to co to je. Mam dojem, že to jde asi ze zadního náboje nebo ze středu. Takový zvuk železo na železo. Ale jen při drncani.
  18. Osobně si myslím, že 32z bude mimo terén málo. Mám 2x11 26/36 a 11-40 a někdy by mohlo byt více než 36z. A nejsem zadnej závodník. Do terénu to bude asi v pohodě.
  19. Ceny šly nahoru diky intervenci ČNB před pár roky.
  20. Oranžovej je peknej, ale musel jsem trochu polevit protože jsem před pár roky kupoval silnicku. A vzhledem k tomu že nejsem závodník tak mi to i stačí.
  21. Tak konečně jsem se dočkal. A ještě shodou okolností ho mám o 14 dní dříve. A o pár tisícovek levněji. Prostě mám radost 3x. Včera navečer jsem ho dovezl a narychlo se šel project alespoň po silnici necelejch 30km.
×
×
  • Vytvořit...