Přejít na obsah

zoroastro

Členové_50
  • Příspěvky

    127
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele zoroastro

  1. Od Tomáše jsem koupil krasné Seiko Pogue, rychlá domluva, rychlé zaslání, zabaleno tak, že by to přežilo atomový útok. Dělá čest svému nicku a díky lidem jako on mám Chronomag rád.
  2. super komunikace, bleskova platba, nulovy stres. diky!
  3. Martin je borec, rychlej obchod a fajn pokec. Svět a Chronomag potřebuje víc takových Uživej Black Bay
  4. Sorry ale to jsou bludy. Je to naopak - nejsilnejsi patinu ziskava lumi prave pri absenci UV zareni. Tu krasne oranzovou lumi maji ty kousky, ktere lezely 20 let v sejfu. Pri noseni pak trochu vyblednou jako moje 5513, ktere mely lumi ploty pri koupi oranzove a dnes po 7 letech jsou vajickove...
  5. Taky jsem to cetl. Uklidnuju se tim, ze prave v r. 1962 Rolex hodne snizil obsah radia v lumipaste (ten exclamation point na cifru signalizoval nizsi radioaktivitu). Na noc je ale stejne sundavam:) Diky, nosim je normalne, jenom pod vodu je neberu:)
  6. Radium burn. #1962 #Rolex5508 #alpinesun
  7. Fotka z vikendu, na ruce i dnes...
  8. Rychlá domluva, osobní předání se super pokecem, vřele doporučuji.
  9. Obchod na dálku proběhl absolutně bez stresu, super komunikace, rychlá domluva, drží slovo, hodinky dorazily bleskově. Bez váhání můžu doporučit:-)
  10. OK, v rámci balancu přidám trochu jiný pohled: - vintage Rolex (1970's-90's) jsou na denní nošení absolutně v pohodě, jsou to robustní, spolehlivé stroje. Moje Rolexy mají datum narození '61, '70, '81, '84, a '07 a všechny běžně nosím a nijak zvlášť nešetřím. Jediným limitem je vodotěsnost, kde k nim nemám takovou důvěru abych s nimi lezl do moře (ačkoli všechny v tlakové zkoušce obstály). - jdeš spravným směrem, s tvým budgetem 100k jsou vintage nejlepší volba. Ze současných modelů bys dosáhl maximálně na výše zmiňované Explorer I,Oyster Perpetual, Airking, případně jiné entry-level modely, což jsou všechno hodinky které tak trochu šeptají "chtěl jsem si koupit Rolex ale neměl jsem moc peněz":-)) řečeno s nadsázkou, majitelé se neurazí... ...naopak, když si koupíš vintage Datejust, budeš za chlápka kterej ví, zná, a má styl )) 1601/1603/16030 Datejust je po Submariner asi nejikoničtější Rolex model, podle stavu je koupíš za 60-80k, nech jim udělat kompletní servis a máš na spoustu let krásný hodinky, který nikdy neztratí na ceně Existenze ma pravdu, vintage Rolex je minefield, kupuj u prověřených prodejců, v USA treba HQ Milton, v Italii Roberto Randazzo (NewOldTime), v Německu nevím, určitě poradí jiní...
  11. @sashator Tah nemam, DD me bavi vic na kuzi, na tom President tahu mi prijdou uz dost holcici..
  12. Nejnovější přírustek: Orfina Porsche Design Chronograph I. NOS stav vč. krabičky.
  13. mel to tam asi 3 tydny, plus cesta zpet
  14. Díky, jsou to furt ty stejný :-) Když jsem je koupil už byly relumed, ale nelíbila se mi barva lumi, byla taková divně nazelenalá. Takže jsem nechal předělat u Michaela Younga v Hong Kongu (http://www.classicwatchrepair.com). Je vyhlášený hlavně renovacema starých Rolex tahů, ale dělá i renovace cifrů.
  15. jeden explicitne pro fanousky znacky Tag Heuer (sorry pokud uz to tu bylo..)
  16. @MaxT Paradni kousek, gratuluju. Taky jsem si je k 50ce slibil, uvidime jestli vydrzim Dneska 16750 naked...
×
×
  • Vytvořit...