Přejít na obsah

backtothedrive

Členové_50
  • Příspěvky

    73
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele backtothedrive

  1. Dobrý den, mám po babičce dvoje GLASHUTTE 17 rubis 41 , dámské.Ty které jsou pozlacené jdou v pořádku,plně funkční, a ty stříbrné nejde natáhnout.Na dýnku je číslo 41. Chtěl bych se zeptat zde přítomných znalců,zda hodinky mají nějakou cenu. Děkuji Radim Kožušník
  2. No tak musím konstatovat, že jsem se stal majitelem těchto hodinek,samozřejmě na vánoce.Sestra celé naší rodině dosmýkala dárky až z daleké Anglie, něco tušila,že se trošku zajímám o hodinky,tak mě chtěla potěšit.(podotýkám,že ona hodinkám nerozumí) Chtěla udělat radost a to se cení....Samozřejmě jsem dal najevo "obrovskou radost " i já.Mimo hodinky toho dotáhla i pro dceru a manželku spousty pěkných dárků.Kdyby mi to nebylo vůči sestře trapné a nevhodné, tak bych hodinky ještě ten den dal do jiných rukou,napadl mě mladý syn od manželky..... K hodinkám: byly celkem pěkně zabaleny,v hnědé krabičce ,v průlisu hodinky zabaleny v sáčku, kovový tah zvlášť omotaný slídou.Po otevření dojem pěkný, jakýsi odznáček se žralokem,kartička SHARK,instruktážní list a naprosto ůžasné dvě malé samolepky shark sport watches,červená a bílá(ta není na fotce vidět).Hodinky na pohled pěkné a bytelné,tah kovový s plechovým zvukem (srovnatelný kvalitou s Vostokama)ale možná i lepší a s černým sympatickým středem. I na sponě tahu s pojistkou je znak shark sport watches.Korunka byla plombovaná plastem k prvotmímu spuštění chodu. Hodinky jdou i po vánocích.Po nasvícení dokonce trochu svítí, ale tence,protože i ručičky a body indexů jsou tenké.ALE FAKT svítí.Knoflíky jsem mačkal, něco se tam hýbalo,ale nic jsem nenastavoval.ty stopky a další věci nemám rád. Je ale fakt zarážející,že ačkoliv se jmenují SHARK tak vodotěsnost velkou nenabízí. Přikládám několik fotek.
  3. AYRTON SENNA ,asi před tím,než podepsal smlouvu s TAGEM http://www.calibre11.com/watches-ayrton-senna/
  4. Seiko 5 Sports SRP376K1 Ladies Worldtime Automatic Watch
  5. Děkuji za skvělou a rychlou domluvu,bezproblémový obchod a doručení ,a za moje první trochu "lepší" hodinky.
  6. Pracuju v dole, na dole ČSA v Karviné, nejběžnější hodinky mezi horníkama jsou natahovací primky,anebo jiné, samozřejmě žádný quartz, ale jsou vidět na rukou i seika,ale vše spíše starší data, protože při manuální práci je velká možnost zničení.Pro horníky není finanční problém si koupit "nějaké takové" hodinky,pokud jsou fandové,ale opravdu jsou spíše jiné starosti.Na dole se nesmí ani fotit,jedině nelegálně, a legálně pouze tehdy,je li fotoaparát v nevýbušném certifikovaném obalu.Samozřejmě se fotí nelegálně.Pokud horník už hodinky má, tak je ve většině případů nenosí na ruce,ale zabalené v nějaké plechové nebo plastové krabičce,a vždycky je vybalí,když se chce kouknout kolik je hodin.Ale stačí zvednout jakýkoliv telefon a vytočit " 9 " a automat řekne čas.Prach,vlhkost,teplota a hlavně těžká manuální práce nesvědčí hodinkám na ruce.Běžný jev je po šichtě mít poškrábané ruce,řezné rány a modřiny,na které se ani nehledí a nepřikládá se jim nějaký vážný význam. Přikládám pár fotek pro ilustraci.Hodinky tam ale bohužel nejsou,ale pro názornost,jaké jsou podmínky pro hodinky.Na fotkách jsem já s kamarády.
  7. Prosím o pomoc.Moje staré hodinky po otci najednou přestaly jit. Nejdříve po nátahu vydržely méně a méně, a pak najednou vůbec. Po nátahu a ručním protřepání slyším ,jak uvnitř strojek udělá jakýsi cyklus.(jsem laik) Jakoby se nátah sám od sebe uvolnil,jako natáhnutá hračka na klíček.Promiňte moje výrazy ale neumím to jinak popsat. Hodinky nemají nijak valnou cenu,jedná se o citovou záležitost a chci je zprovoznit.Ale ne za draho.Všiml jsem si,že těchto strojků a typů hodinek je spousty,tak se ptám,jestli by tady někdo šikovný neměl tento strojek,anebo by je rovnou nespravil. Hodinář v Havířově by je prý musel poslat někam daleko. Jedná se o tyto hodinky : CITIZEN automatic 21 jewels GN-4-S 4-8219559SMK 3039033871-2176Myslím,že by tam měla být Miyota.Anebo bych tento starší funkční strojek koupil.Děkuji za rady.
  8. článek a foto http://rolexblog.blogspot.cz/2010/05/rolex-revolutionary-fidel-castro-no.html
  9. Telly Savalas jako "KOJAK" http://www.timetrafficker.com/watches/led/hamilton-qed-gold/index.html
  10. no je to určitě super,akorát se musím kouknout na požadavky a nároky na hardware....asi mi to neutáhne mašina
  11. stará klasika Stalker - stíny Černobylu,,,,už asi po desáté,,,pořád je v radioaktivní zóně co objevovat.......a procházet se po Pripjati.
  12. Freddie Mercury,jeho hodinky Raymond Weil do aukce.
  13. Adolf Hitler Evě Braunové k 27.narozkám.....
×
×
  • Vytvořit...