Přejít na obsah

Buciboy

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Buciboy

  1. Moc Vám všem děkuji za tipy. Vybral jsem si Trasery Outdoor Pioneer, tak jsem zvědav. Foto kdyžtak přidám Tano: No doufám, že na hlídkovou, tam jako nováček získám spoustu cenných zkušeností ne?
  2. Páni, díky za tolik tipů. No jako policista budu teprve začínat. Co zatím vím je, že budu sloužit na obvodním oddělení v Brně. Nástup na kurz zbraně mám mít v prosinci, tak si chci udělat radost pod stromeček. Líbí se mi vojenský i sportovní styl hodinek, klidně i s luminiscencí. Řemínek bych chtěl gumový, případně nylon. O G-Shockách jsem uvažoval, ty oranžové GW4000 i černá varianta jsou nádherné. Našel jsem třeba tyhle: http://www.hodinkytraser.cz/traser-outdoor-pioneer/ Nevím jestli se ovšem vyrovnají i dražším modelům hodinek Traser, co se odolnosti týče. Otec měl Luminoxy, které si kupoval asi 6-7 let zpět a jediné co na nich měnil, byl jen gumový řemínek (praskl) a baterku.
  3. Zdravím, mohli by jste mi prosím poradit případně i doporučit hodinky, které mi budou dobře sloužit ve službě i mimo ni? Preferuji analogové hodinky. Díky za každou odpověď a tip.
×
×
  • Vytvořit...