Přejít na obsah

leexxa

Členové
  • Příspěvky

    47
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele leexxa

  1. Pote co jsem zasel co TBS v tamte pasazi u paladia (sorry, absolutne si nepamatuji nazvy ulic) s tim zda by me ostrihali. kdyz typek rekl ze strojkem neni problem za 10 minut bez objednani (vlasy jsem si tou dobou nechaval rust 3 roky) tak jsem podekoval a odesel. zasel jsem na doporuceni do SO Hair na rozhrani vrsovic a vinohrad. Holic uplne v pohde, da se s nim mluvit, vlasy upravil, kosmetiku poradil, drink/kafe v cene. delal mi i clean shave ale uprimne sam se britvou oholim lip. za vse jsem platill 400,- byl jsem u nej uz 3x a vazne na pohodu
  2. mozna trosku OT ale jakych rychlosti dosahujes? premyslel jsem o VPN ciste pro torrenty ale kdyz mam symetricky 100mbit a torrent ho zvlade vytizit naplno tak nevim nevim jak si s tim poradi vpn koncentrator. vykon routeru me netrapi. mam nekolik vpn tunelu a zatim se mi vytizeni procesoru neprehouplo pres 12%
  3. to je asi jediny film u ktereho jsem co 10 minut daval pauzu, kouril jsem na balkone, klepaly s emi ruce a opakoval si "je to jen film, neni to skutecne, je to jen film"
  4. hehe! zrovna na ten jsem si nedavno vzpomnel se slusnou davkou sentimentu. skvely film. videl jsem ho snad deset let zpatky a e to vrchol polskych komedii (teda krome pecka samozrejme ale to je na jine povidani)
  5. nevim jak moc pomuzu svoji troskou do mlyna ale na ebay jsou slusne nove notebooky dell s mezinarodni zarukou. momentalne nejsem schopen rict jak je to v segmentu 12-13 000 (sam jsem hledal neco konkretniho s trosku jinyma pozadavkama) dobre u dellu je ze jakmile mam ten notebook v ruce staci zavolat na jejich lokalni podporu a prepsat ho na sebe.
  6. hehe zrovna vcera mi pristal v mailu newsletter od mikrotiku ze maji AP/Extender/blabla za 25$ nevim jak se na to airport bude tvarit ale pokud mas cisty pasmo je to presne tak jak rikas. DVR-AP-vzduch-AP-Airport na tom airportu si nastavis co potrebujes a je to. jen mej na pameti ze DVR (pokud chces sledovat video z toho) z internetu bude fungovat tak dobre jako nejslabsi clanek v retezu. a ten bude urcite to bezdratove spojeni mezi tvym bytem a garazi. airport k oknu a nejake AP sice na papire bude fungovat ale nejsem si jisty jestli AP dokaze dostriknout tak daleko
  7. hehe... a vis co? zrovna tam bych na rande sel. nehlede na tom ze jsem tam stejne mel v planu zajet pro matsa tortily a par dalsich blbinek
  8. Doporucite mi nejakou zarucenou mexickou restauraci v Praze? Ctu hodne dobrych veci od Las Adelitas ale potrebuji jit na prvni dobrou. Uroven pokrmu si predstavuji asi jako LaCabana v Pardubicich (kdyz se tam jeste dalo jist). Kdyby ten podnik mel i tequila bar tak urcite by to byl velmi vyrazny plus. Dekuji moc.
  9. hosi bacha! neni xeon jako xeon. pokud se bude delat v CADu tak bych spis sel do i7. popripade do i5 a k tomu nejaka ta tesla od nVidie.
  10. Snazim se presvedcovat lidi, ze delam IT. Momentalne enterprise security, predtim byl nejaky rapid deployment, predtim jeste nejake to telco. A uplne na zacatku jsem nastoupil jako IT podrztasticka do (h)A(h)A(h)A Auto. V zasade sedim u pocitace, poustim moudra a jednou do mesice dotycna entita pusti neco na muj ucet.
  11. Mas UPC? Tohle nam chodi skoro vzdy u lidi co si odnesou notas domu a maji routery upc v defaultu.
  12. ano, silene se na to tesim! ted se mi stahuje Lockout. naproste cecko ale ty hlasky stoji za tu nudu
  13. Tohle mam v planu sjet zitra mezi vanockou a cukrovim!
  14. Nech si zobrazit odpojena zarizeni a odinstaluj ten fotak.Jestli nevis jak se to dela tak sz a poklikame to. Z mobilu se mi to, uprimne receno, nechce psat.
  15. Tohlw win delaji vylozene rady. Je nekolik cest jak tohle vyresit. Nejjednodussi je, vsak, preinstalovat ovladac chipsetu.
  16. leexxa

    Seiko Legenda - Želvy

    Snazim se drzet na uzde. Nejdriv chci prodat dvoje potapky a az pak si nadelim zelvicky
  17. leexxa

    Seiko Legenda - Želvy

    Me uz par dni svrbi ruce abych se domluvil s kolegou z MY ze by mi je koupil a poslal interni postou. Zatim odolavam ale nevim nevim. Jestli do toho prastim dnes je budu mit jeste pod stromecek... Musim byt silny.[emoji6]
  18. leexxa

    Seiko Legenda - Želvy

    Proc?Je nejaky duvod povazovat 4R36 za podradnou strojovnu? Pravda, ted pasu po SD ale 007 jsem si prave kvuli strojku nekoupil a 773 si prave kvuli strojku koupim.
  19. po letech od obdarovani jsem si udelal cas na Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly. Nikdy jsem od toho cloveka nikdy nejedl a asi neochutnam ale tim jak si umi hrat s jazykem skoro tak famozne jako Gaiman. Rozhodne lepsi nez serial.
  20. Tak on Guy Ritchie umi, ne ze ne. I kdyz jsem zatim nic co by prekonalo jeho epicky kousek The Star [emoji6] Na online streamovani pouzovam Genesys v Kodi ale stravit nastavovanim nekolik hodin se ne uplne vyplati. Jinak stahuji z kat.cr
  21. tak Ray Donovan muzu jen a jen doporucit. Jinak skvely serial je Banshee. mlati se tam, su*a se tam, napsane je to pekne a celkove me dost bere. pro lidi co dokazou ocenit anglictinu jako jazyk je to temer povinost.
  22. Kvalita nad prumer. Pristup jeste lepsi. Domlouvali jsme se behem vikendu. Zadal jsem platbu pres internet s tim, ze probehne v pondeli a Ota se ani neobtezoval pockat na penize a zbozi poslal na cestne slovo. Klobouk dolu a tesim se na dalsi hracky
  23. videl jsem skoro cely prvni dil. ma to takovou tu breaking bad atmosferu. pomale, rozvlacne. vyborne natocene, efekty super. nicmene pan Norrel je pro me proste Donnovan a nejak se nedokazu pres to prenest. Rozhodne tomu dam jeste sanci ale na usinani v posteli to neni...
  24. kdysi delali hp "s kytickama" ale ted uz je to vykonove naprosty podprumer. ja nejspis pujdu do nejakeho neprustrelneho dellu s megazarukou. snad to na par let bude stacit.
×
×
  • Vytvořit...