Přejít na obsah

sun_cz

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele sun_cz

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat na doporučení na banku/bankéře, kde by se dalo snadno a přehledně spravovat investiční portfolio, a to pokud možno se vzájemným náhledem pro manželku (toto je ale nice-to-have)? Nejsem žádný velký investor, ale mám už investovány nějaké peníze v akciích a podílových fondech a chci dále investovat dlouhodobě každý měsíc, co zbyde z výplaty. Říkám to pro kontext, aby bylo jasné, že nejde o dotaz na private banking Spíš mě zajímá nějaké rozumné řešení pro normálního člověka, co si rád ty pokyny zadá sám. Mám už účty v RB (byl jsem klient ING), ČS (Erste), KB, a Fio. Nikde ale vlastně nejsem spokojený. Vadí mi buďto omezená nabídka, poplatky, limitující internet banking (nebo appka) nebo kombinace těchto faktorů. Mám i pocit, že byť mi někde dali nálepku premium klienta, tak premium nejde poznat na kvalitě služeb - doporučení kupovat fondy SmallCaps nebo TopStocks je pěkný, ale nikdo mi věrohodně nevysvětlil, v čem jsou tyto lepší než Amundi MSCI North America nebo BNPP Paribas Disruptive Technology, který jsem si našel sám. A to přes výslovný písemný dotaz. MSCI je výrazně levnější na manažerském poplatku a v druhém případě budu spíš věřit mágům z BNPP než klukům z ČS, když to stojí stejně. Premium spíš vidím v těch fees Koukám teď na Monetu, kde vidím hezký úrok na spořícím účtu a nákup/prodej fondů za 0% poplatek, ale nemám zkušenost. Ví někdo nebo má zkušenost s komplexním řešení, které by správu z jednoho místa umožňovalo? Je lepší toto řešit přes brokera (např. XTB/Patria) / fintech (Portu) / třetí stranu (eFrank)? Nebo se mám smířit s realitou, že bez excelovské tabulky a účtů na pěti místech se neobejdu? Předem díky za doporučení!
  2. Jeste bych zvazil Sonos - beam funguje pekne s Tv a v kombinaci s One nebo Ikea Symfonisk je to bozi. Neumi BT, ale pokud mas iphone tak netreba. Pripadne ted delaji maly Roam, ktery na ty ucely je delany a BT ma.
  3. Děkuji za obchod. Rychlá, vstřícná a milá komunikace.
  4. Výborná komunikace i přes obtíže s doručením pres Zásilkovnu. Obchod v pořádku. Děkuji.
  5. Rozumná a rychlá domluva, příjemné jednání, dobrý pokec. Mohu doporučit.
  6. Dnešní procházka Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
  7. Dnešní ráno Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
  8. Tapa talk noob Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
  9. Mohu jen doporučit. Rychlé a vstřícné jednání a při osobním předání i příjemný rozhovor.
  10. Chtěl bych se připojit s pozitivním hodnocením. Arthur N. má velice rychlé a vstřícné jednání. Dokonce mi k hodinkám přibalil tématický dárek.
×
×
  • Vytvořit...