Přejít na obsah

Raulito7

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

483 zobrazení profilu

Raulito7's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vyborna komunikace, asi nejrychlejsi poslani a stav lepsi nez inzerovano Mohu jen doporucit a tesim na dalsi obchod...
  2. Cau, chapu to tedy dobre, ze uz jsou to finalni varianty? Nebo jeste ocekavate nejake zmeny? Pokud vidim jen tyto 2 varianty, tak bych menil jsou volbu na bile, jsou hezci a vice se hodi k barvam Ceskoslovenska, protoze jsou tam zastoupeny vsechny 3 barvy. U tech modrych mi prijde, ze jsou az moc konzervativni a zapadnou mezi x dalsich podobnych motivu jinych znacek (napr. barvy tam nejsou krome modre zadne - stribrnou nepocitam jako barvu nasich zemi), ale to neznamena, ze jsou spatne a svoje oblibence si urcite najdou Ja si tedy pockam na finalni bilou a roznodnu se. Jinak jeste jednou diky za pekny projekt.
  3. Cau, muzete zkusit poslat i modrou variantu s cervenym napisem Ceskoslovensko? Zajimalo by me jak to vypada. Ten cerveny komponent, by tam totiz mohl byt Diky
  4. Ta sekundovka v cervene taky nevypada spatne Ale porad si myslim, ze by vypadalo symetricky dobre kdyby byl i kriz a Biatec v cervene, ale muzu se plest.
  5. Nova verze: Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Dreak 5. Raulito7
  6. Hmmm, tak pekne jste to zamotali Ty bile nyni vypadaji lepe Libi se mi hned Ty prvni s cervenou 30. Co takhle nechat v cervene i kriz, Biatec a Ceskoslovensko? Takhle tam budeme mit zastoupene vsechny 3 barvy, v tuto chvili je tam jen ta 30 a za me je tam celkem zapadla. Jo a jeste jedna vec. Vzhledem k tomu, ze ta mapa na dynky jasne vede. Neda se udelat v jine barve? Moc mi to tam nesedi.
  7. Ahoj, taky se pisu na seznam potencialnich zajemcu :-). Ja na rozdil od ostatnich chapu vyznam teto limitky. Je to hold o uhlu pohledu. A ted k tomu vyberu. Modra varianta vypada luxusne a mapa za zadu taktez. Uprimne ta druha varianta se znaky se mi vubec nelibi, nevim proc ale prijde mi to jako nejaka levna varianta, kterou bych koupil nekde na trzich v Praze ci Bratislave A jeste jedna vec uz to tady bylo nekolikrat zmineno. Kdyz uz takova limitka, tak bych tam urcite dal Made in Czechoslovakia
  8. Cau borci, je to jeste aktualni? Nebo uz to uhaslo? Diky
  9. Tak mne se tyto bondovky moc nelibi...Ale tesim se az je uvidim na zivo a budu moct posoudit.
  10. Aspon komunikuje...:-) Uz jsem mel i horsi zkusenosti. Ale je pravda, ze by to do inzeratu mel napsat. Hold hodne lidi se na neco podobneho muze chytnout.
  11. No ani se nedivim...V Cesku hodinky jeste nejsou uplne extra popularni. Ale to nam nemusi vadit, ne? Aspon je nenusi kazdy a muzeme se citit trosku vyjimecne...:-)
  12. Jsem ani netusil jak dobre zpracovane muzou byt neprave Omegy, jak si to tady procitam, tak bych nektere veci vubec nepoznal...:-) Stava se Vam, ze i tady na foru se nekdy prodavaji neprave hodinky? Jsem tu novy a premyslim o nejakych nakupech, ale nerad bych se napalil hned ze startu.
×
×
  • Vytvořit...