Přejít na obsah

Yvaine

Členové_50
  • Příspěvky

    1 127
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Yvaine

  1. Prodam 11, byl obcas noseny bez krytu a skla. Skrabance na tele, na displeji jeden vetsi ale kdyz sviti neni to moc videt. Zadni sklo ma vnitrni praskliny ale zvenci to neni na dotyk znat ani moc videt viz foto. Technicky je telefon bezvadny, vcetne noveho usbc/lighting kabelu. Baterie 84% 3900 kc vcetne posty posty
  2. Tak kolem 12-13tis, bezvadny stav
  3. Bezproblémový a rychlý prodej. Doporučuji!
  4. Jinak k upování (přidání fotek) když jsem fotky přidával bylo v pravidlech profi sekce že můžu ve svém inzerátu přidávat odpovědi neomezeně. Takže nevím na co narážíš. Přepsáno to bylo až poté co jsem na to upozornil.
  5. To jsem rád že dorazily v pořádku a byl jsi spokojený :-) konečně někdo mluví k věci.
  6. Jedno to není 15 sec. je v toleranci... to po par hodinach na foru vi i totalni zelenáč. Nechci zbytečné emovýstupy... pokud máš důkaz že jsou/byly ok tak ho sem hoď jinak tu můžeme debatovat hodiny a hodiny. Nikdy jsem neměl problém jak s nákupem tak prodejem hodinek, řeší se tu jen kraviny... a komplexy lidí jako je prishera. Už mě to nebaví.
  7. šímo šímo... hodinky se spozdily o 5 minut/den... dohodli jsme se na vrácení a ty z toho děláš aféru. Hodinky budu prodávat za kolik chci a nikomu do toho nic není, stejně tak nebudu nikomu říkat za kolik a jak má prodávat svůj majetek, to se prostě nedělá. Pokud jse opravdu tak zoufalí že vám někdo neprodá něco za cenu podle vašich představ tak je mi vás vážně líto ale to je tak vše. Už vidím ty křiklouny jak si v bille stěžují že jim neprodávají rohlíky za nákupku :-) Jen mě těší že tu zůstalo aspoň pár inteligentních tvorů. Hezký den.
  8. Yvaine

    Rolex submariner 16610

    Jak říká sibir, na fotce vypadají ok. Prostě ho dotáhni na ověření jinak nemá moc smysl to řešit.
  9. A přitom je to tak jednoduché, to se vážně nedá nastavit aby to členy pustilo do prodejní sekce až po 12 měsících po založení členství? Tím zamezíte spamování, a zároveň netrestáte mlčenlivé členy. Y.
  10. Strojky bych neřešil...prostě zastánci Orisu budou vychvalovat to co maj na tlapě... a stejně tak ti co mají na ruce Seiko. Osobně jsem s etou 2824 nikdy nedával nulovou odchylku, s 6r15 ano. Dále, nekoukal jsem na ceny ale předpokládám že orisky jsou minimálně za 2x tolik peněz. Navíc když se jich budeš zbavovat na Sumech tratíš minimum a jsou hned pryč (proč asi) Jediná relevantní rada na tvoji otázku je asi tato: Vyzkoušet. Je tu určitě pár majitelů zmíněných hodinek kteří rádi dají kávu a půjčí ti je k vyzkoušení. Ať tak či tak se pak pochlub jak to dopadlo Y.
  11. Oris má kde kdo , ale MM jsou takový japonský suby (nekamenovat) prostě maj koule. Kdo viděl naživo mě chápe
  12. Yvaine

    Nová pětka

    Přidám jednu moc hezkou..
  13. Lepší než z katalogu, nádhera.
  14. Proč by neměly, staré F1..34,5mm, plexi sklo...stav nic moc.
  15. Yvaine

    SEIKO 5

    Tak třeba snzh, hoď si to do googlu. Jak říká ggrand jsou mezi pětkami i vyjímky které mají plné koncovky viz atlasy. Ale abych byl upřímný, plechové koncovky mi u seika nevadí až tolik jako třeba u orientů kde jsou vážně děsný (slabé a brzy se vychrastí)
  16. Yvaine

    SEIKO 5

    Většina dražších pětek má i plné tahy, problém bývá spíš u koncovek ty bývají plechové skoro u všech.
  17. Tak mě napadá, kolika % klientů rolexu říká něco nějakej steinhart.
  18. Tenhle thread by taky mohl napovědět. http://forums.watchuseek.com/f78/nightshots-join-nightshots-pictures-447917-3.html
  19. Nasvěcovat se se nemusí, ale že by svítily víc než třeba lumibrite na seikách tak to vážně ne.... někde tu byly porovnávací fotky. Zkus trochu hledat.
  20. a co SNZH57K1.. Naživo neskutečná paráda za pár korun.
  21. Paráda, a to chrona nemusím.
  22. Absolutní paráda... a to jak s originálním cifrem tak s FFF Ještě jednou gratulace.
×
×
  • Vytvořit...