Přejít na obsah

Mateso

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Mateso

  1. Děkuji. Bertovi i všem, kdo se podíleli radami, jak situaci řešit.
  2. taky GX 34z a navíc šíšku. Ideální. Souhlas.
  3. seriál Black Monday. https://www.csfd.cz/film/663921-cerne-pondeli/prehled/ za mě úplná retro paráda s dobrými hláškami.
  4. @exBURN: chci poděkovat za tip na Zeray SPDcka.. uvidíme jaké budou. jdu z 520tek. Chtěl jsem červené nášlapy, tak doufám, že budou i použitelné
  5. Tohle kolo je super.. mám verzi v celopéru, ale to zpřevodování je prasárna (aspoň pro mě). 1x11 nic moc. 1x12 by bylo lepší. Nechtělo se mi dávat celou sadu, tak jsem řešil šišatým převodníkem RaceFace 34T. Kolo v odkaze krásné..
  6. Dokusan : prosím napiš mi na mail v podpise případně přímo zavolej na 724789502 . Nahanim Te skrz ty primky když nejdou SZ. Číslo na Tebe mám tam :-( Moc díky.
  7. Martar: díky za nápad. Trošku se bojím spamu, ale proč ne...
  8. Dokusan: prosím zavolej mi na 724789502. Díky moc.
  9. Je to borec. Vše bylo, jak se řeklo. Doporučuji / děkuji. M. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Cena SE mohla jít na psychologických 9.999,- Kč, trochu škoda force touch, ale jinak se mi to opravdu líbí.
  11. Krásný hodinky.. čistej nadčasovej design.. paráda.
  12. Díky za článek.. příjemné čtení na večer.
  13. Skvělá domluva, co řekne platí. Příjemný pokec, vše bez problémů. Děkuji.
  14. seriály: Banshee, The Knick (ten je drsnější), Homeland
  15. Mateso

    Sinn UX & DA44

    Ty fotky..hodinky krása, ale i ta kompozice. Někdo tu má talent..
  16. Super rychlé odeslání, pečlivě zabaleno. Naprosto skvělá komunikace. Děkuji moc. Takhle to má vypadat.
  17. slibovaná odpověď z citywatches: posílají přímo z UK. Hi We ship from the UK. Royal Mail UK Courrier cheers CW UK On Sun, Apr 26, 2015 at 12:28 PM, Martin <mr@.cz> < cs@citywatches.co.uk> wrote: > Hello, > > I live in Czech Republic (member uf European Union - EU). My question is: > > Are your watches dispatched directly from UK ? (or from Europe > generally?). I am asking because of customs fee and VAT. Thank you for your > reply. > > Martin
  18. Seš borec, moc díky. Ta cena je úžasná na skywatches. Chci své první automaty.. vybral jsem "pepsi baby sumo" - SNZF15. Jen pro zajímavost.. poslal jsem dotaz na citywatches, jestli posílají z Evropy nebo ne. pokud dojde odpověď, dám ji i sem. Když to srovnám se skywatches, tak ta jejich cena je ale úplně jinde a ne zrovna dobrým směrem Tohle forum je skvělé. Jako nováček přesně takovéhle info potřebuju od zkušených borců, jak jste vy. Moc díky. M.
  19. jj citywatches domena je registrovana v indii.. to by se clovek zblaznil. http://whois.smartweb.cz/object/citywatches.co.uk/ nechci resit dane/clo.. nerikam, ze citywatches neposilaji z UK, ale domena registrovana v Indii.. opravdu nema nekdo realne zkusenosti (a uz to zobecnim) s nejakym levnym EU shopem na seiko hodinky? EDIT: citywatches jsou tady na foru dle hledani docela proflaknuty, tak to mozna risknu.
  20. Díky za odpověď, presně.. asi nakonec půjdu do pro Seika do ověřenějších (dle googlu) http://www.citywatches.co.uk M.
  21. Prosím o radu, nemáte někdo zkušenosti s objednáváním ze shopu www.a-watches.com ? Ty ceny například u Seika mi připadají srovnatelné / lepší jak u creationwatches. Navíc pokud je to v EU (dle cen v GBP), tak bych se vyhnul clu. Předem děkuji za jakékoliv info.
  22. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/46913509/Luxusni-panske-hodinky-Nove-VYPRODEJ.php Vzácný zářivý ciferník "Shiny Anthrazit" se zlatým orámovaním ciferníků chronografu )
×
×
  • Vytvořit...