Přejít na obsah

strangaliee

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele strangaliee

  1. S Jirkou se známe více jak 1 rok seznámily jsme se na stránkách když jsem vložila fotky starých kapesních hodinek ( předělávky na ruku) strojek hodinek byl zasažený rzí. Sháněla jsem někoho kdo by hodinkám vdechl nový život. Jo jo bylo pár komentářů jako typu to jsou mrtvý to vyhoďte , to se těžce nevyplatí atd.. Potom mi přišla zpráva ...představil se jako pan Jirka a napsal mi, že strojek převeze přes řeku Styx :-) . Hodinky jsem poslala po obdržený mě přišel od Jirky email,kde mi do detailu popsal veškeré závady a co třeba opravit nebo vyměnit za nové dále mi sdělil cenu za opravu a servis, tak jak by to mělo být u slušného hodináře. Cca. po 2 týdnech čekání bylo milé překvapení hodinky byli opravený strojek byl zbaven rzi kompletně vyčištěný a promazaný též seřízený , nové sklíčko. Během opravy mi Jirka, také posílal fotky jak se práce pokračuje a samozřejmě popis. Potom samořejmě následovaly další a další kusy hodinek . Když dát opravit hodinky tak jedině k Jirkovi. Jirko doufám , že jednou se spolu sejdeme na živo :-) :-). U jirky mají hodinky vždy perfektní servis !!! Všem zde vřele doporučuji !!! Jirko děkuji Ti za vše :-)
  2. Dobrý den, Touto cestou chci poprosit .......sháním skleněné (křemičité) sklíčko vel. 370 Prosím kdo může ať pomůže. Děkuji všem za ochotu a snahu pomoci.
  3. Ten stroječek je tvá práce :-). Nedalo mi to a musím ukázat ostatním. Pokud bude někdo potřebovat opravit hodinky zde je šikovný človíček. Všem zde na foru mohu jen doporučit.
  4. Pro zpestření oka :-). Neznačené ale i tak překrásné
  5. Najde se zde sběratel kapesních hodinek z Hradce Králové ?
  6. Pozdě netřeba. Strojek je již v dobrých rukou :-)
  7. Já stále tiše věřím, že někdo ten strojek doma má :-) .
  8. Ano to máte pravdu přesně to poznamenal, když mi strojek vracel do ruky.
  9. Dobrý den přeji všem, jelikož už si nevím rady zkouším touto cestou. Chci bych Vás poprosit sběratelé a odborníky o pomoc Sháním tento funkční strojek do náramkových hodinek Remontoir cylindre. Průměr strojku 26,25 mm a výška 4,43 mm. Pouzdro na strojek je v perfektním stavu stříbro + zlaceno. Včera jsem navštívila hodináře a bylo mi řečeno , že se mi nikdy nepodaří sehnat takový strojek. I přesto to zkouším třeba někdo z Vás doma má k dispozici. Jsem z Hradce Králové. Možno psát i na email: strangaliee@seznam.cz Všem děkuji za ochotu a čas, který mě popřípadě budou věnovat S pozdravem, Tereza Vondráčková
  10. Dobrý den přeji všem, jelikož už si nevím rady zkouším touto cestou. Chci bych Vás poprosit sběratelé a odborníky o pomoc Sháním tento strojek do náramkových hodinek Remontoir cylindre. Průměr strojku 26,25 mm a výška 4,43 mm. Pouzdro na strojek je v perfektním stavu stříbro + zlaceno. Včera jsem navštívila hodináře a bylo mi řečeno , že se mi nikdy nepodaří sehnat takový strojek. I přesto to zkouším třeba někdo z Vás doma má k dispozici. Jsem z Hradce Králové. Možno psát i na email: strangaliee@seznam.cz Všem děkuji za ochotu a čas, který mě popřípadě budou věnovat S pozdravem, Tereza Vondráčková
×
×
  • Vytvořit...