Přejít na obsah

Borisslos

Členové_50
  • Příspěvky

    500
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Borisslos

  1. Já byl v Londýně loni na konci léta, bydleli jsme na Liverpool street (hromady barů a pubů) a bral jsem si Seika 5. Ale narovinu musím říct, že se za celou dobu pobytu vůbec nic nekalého nedělo - ale je pravda, že vyloženě v exponovaných pozdně nočně/ranních časech jsme se venku netoulali...
  2. Nejlepší, co jsem měl, tak byl v pravěku Opel Rekord E... Vzpomínám na něj s nostalgií a slzou v oku...
  3. Desetinásobek mám... Ale já si počkám na stonásobek a pak začnu být teprve nervózní...
  4. Nová akvizice… kamošovi k narozkam…
  5. Ahoj kolegové, máte, prosím, tip na nějaký slušný hotel v Londýně někde v okolí letiště v Lutonu? Předem vám velice moc děkuji.
  6. A jinak, já parkoval čumákem k tomu baráku vždycky. I bez té tabulky. Dal jsem to tu jen proto, že ten týpek zaparkoval, jak zaparkoval, přesně u té tabulky. Si to představuju - zaparkuju, vylezu z auta, čumím, čtu tabulku a v klidu lezu pryč... navíc tam bydlí... noukoment...
  7. Zrovna tento případ je, co se týče výjezdu zaparkovaného auta, hodně atypický. Není to frekventovaná ulice, je tam odevšad zákaz vjezdu (jen pro dopravní obsluhu - divili byste se, kolik řidičů tento zákaz vůbec nezaznamená, či jej poruší s tím, že zrovna oni jsou ta dopravní obsluha), tudíž riziko střetu s jakýmkoliv jiným účastníkem je velmi nízké. Chci tím říct, že výjezd couváním je v pohodě. Spíš je horší právě to parkování prdelí - couvání do kopce, stojí pak metr od toho baráku a vyčuhují čumákem do cesty... Sumárum - schválně se zeptám, proč tam ta tabulka je a hotovo.
  8. Dík za vysvětlení. Praha to není. Kvůli chodcům a slepcům to asi moc nebude, chodník tam není, je to jen poměrně prudce se svažující cesta. Nicméně tento předepsaný způsob parkování by měli dodržovat všichni tam parkující, bo když parkují prdelí k baráku, tak to samozřejmě neumí, stojí pak křivě, zaberou tak plno místa a ostatní mají smůlu.
  9. Vypadá to jako ofiko dodatková tabulka. Předpokládám, že pokud by to tam někdo jen tak dal, tak by to MP odstranili... je to na celkem exponovaném (rozuměj docela kontrolovaném - jelikož tam parkujeme jak se dá) místě.
  10. Dík moc. Já se ptal hlavně z toho důvodu, jestli jej mohu bez milosti dát pryč...
  11. Kvíz zodpovězen správně. Na ceně se domluvíme vzápětí.
  12. Ona tam ta dodatková tabule nikdy nebyla (resp. byla tam jiná - jen s povolením TS), tady ta je tam tak půl roku, rok. Zatím jsme neodhalili, proč to tam je, nechtěl jsem se ptát... Jediné, co mě napadá je, že tam jsou okna bytů a toto má být snad nějaká obrana proti výfukům? Fakt nevím... ale zeptám se kohosi.
  13. Když už to tak dopadlo, tak malý kvíz - kdo přečte co je na dodatkové tabulce pod ní?
  14. Hergot, se teď dívám, že to je hrozná fotka. Kvalita sama.
  15. Jako, ne že by to úplně až tak naštvalo, ale kam jinam s tím… Je super, že řidiči poctivě čtou značky. Možná byla jen blbě viditelná… její chyba.
  16. Trochu jsem je opucoval a dal na jiný řemen. Musím ale dokoupit černý…
  17. Je to tak... Ten tah, to asi nebude nic zajímavého, že?
  18. Ne teda na ruce - zatím... Jsou z pozůstalosti. Dle bible jsem je již identifikoval. Vyčistím je, hodím na řemen a uvidíme... Překvapilo mě, jak je ta fialka už vybledlá.
×
×
  • Vytvořit...