Přejít na obsah

AT26

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

219 zobrazení profilu

AT26's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. V tom případě se Vám omlouvám, že jsem Vám tímto překlepem sebral tolik času, abyste musel reagovat...doufal jsem zde spíš v nějakou radu. Úroveň diskuze "novinky.cz" jsem nečekal...ten Váš "fejk" asi řešit nebudeme ne?
  2. děkuji, anglicky komunikuje. Uvidíme jestli najdeme řešení..
  3. děkuji, zkouším s ním komunikovat. Uvidíme, když tak je zkusím prodat v ČR a nebo je budu brát jako investici:)
  4. No paradox byl, že zase tak výhodná cena to nebyla. Jen jsem je potřeboval celkem rychle a v ČR jsem je nemohl sehnat, jenže při tom dlouhým hledání jsem už moc neřešil velikost. Moje hloupost. První nákup=velká škola:)
  5. Dobrý den, dnes mi dorazily hodinky kupované přes Chrono 24 (Japonsko). Bohužel jsem zjistil, že mi velikost vůbec nevyhovuje a rád bych je vrátil. Ovšem zaplatil jsem DPH v poměrně vysoké výši a chtěl jsem se prosím zeptat zda-li nevíte jak toto funguje? Předpokládám, že s navrácením by neměl být problém, ale DPH jsem platil přes celní úřad. Nevíte prosím zda-li mám na vrácení vůbec nárok. Popřípadě jakým postupem? Moc děkuji a přeji hezký večer.
  6. Laco New york a Limes Pharo Vollkalender Chr.Silver Můj vkus: Kožený nebo kaučukový pásek Spíš automaty Nemusí mít nějaké extra funkce, jde mi spíš o vzhled Chci aby byly elegantní, ale zároveň aby bylo vidět, že jsou hodnotné. Moc Vám děkuji za pomoc
  7. Ahoj, kupuji své první "lepší" hodinky a nerad bych udělal chybu. Peníze, které na to mám vyhrazené jsou kolem 50-60tis MAX! Dnes se mi u Dušáka líbily tyto:http://hodinky.heureka.cz/maurice-lacroix-lc6058-ss001-131/ a nějaký podobný typ hledám. Nemám rád kovové a ani čtvercové ciferníky. Moc Vám děkuji za doporučení.
×
×
  • Vytvořit...