Přejít na obsah

Steelman.TAG

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Steelman.TAG

  1. Tady jsou moje Hujerky carrera cal 1887 Fajnový hodinky velká spokojenost ...
  2. U nás to nakonec dopadlo úplně jinak žena mě řekla, že nechce takové malé hodinky a málo kamínků a že nechce ani automaty, tak jsme v klenotech koupili dvoje hodinky od MK, což se nakonec ukázalo jako rozumná volba, protože její kamarádky jí to pochválili víc než Tagy, které skoro neznají Aspoň moje peněženka nezabrečela Jako kdyby měli od TAG, nebo obdobné značky něco s podobnými parametry jdu do toho, ale bohužel nic jsem nenašel. Asi menší díra v trhu?
  3. Díky za info mrknu se po něčem podobném a uvidíme jak to bude vypadat v realitě v obchodě.
  4. Právě sem psal Tovysovi do Jihlavy a zatím neodpověděl, všude na netu píšou discontinued, out of stock apod. ani v nabídce ofiko TAG nejsou. Tak uvidíme co ten Tovys, ten jediný je má v nabídce, ale ně skladem. Zkusím mrknout aji na ty osttaní tipy co píšeš. díky
  5. Zdravím všechny chronamagáky. Sháním nějaké pěkné hodinky pro manželku. Nejlépe na ocelovém tahu o průměru ciferníku 36+. Vyhlídl jsem tyto : https://www.google.cz/search?q=wv2212.ba0798&biw=1339&bih=806&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCOnL3--NsscCFUW5FAodIJ4BCQ#imgrc=Crlch5hoMu79uM%3A ale bohužel to vypadá, že už se nedělají Neporadíte s nečím podobným. Co jsem koukal na ofiko stránky hujerů, tak tam jsou samé malé kousky (průměr cca 28-32), chtěl bych něco většího. Nemusí to být Heuer,a le klidně něco jiného (rolex, omega apod.) Díky moc za rady.
  6. Včera jsem pořídil nové funglovky Tag Heuer calibre 1887 u Tovyse v Jihlavě (AD Tagů). Díky Rybízovi, který vše zařídil a co na to všem bylo nejlepší? VŠE. Je to super borec, příjemná komunikace, rychlost, sleva cca 25% z prodejní ceny byla to nejhezčí pro mou peněženku, když něco řekl, tak to tak bylo, prostě super. Až budu pořizovat další kousek, řeknu určos jemu. Díky Rybíz
  7. Ahoj všem Chronomagákům, včera jsem díky Rybízovi pořídil tyto krásný elegantní hodinky TH calibre 1887. Koupil jsem je u Tovyse v Jihlavě AD Tagů. Cena byla díky Rybízovi stáhnutá skoro o 25% z prodejní ceny jedná se o funglovky, takže za to mu velké díky. Jednání s ním naprosto na jedničku (rychlé, příjemné, vše bylo jak řekl). Přidávám pár foto (je to focený na jabko takže kvalita průměrná). Jinak strojek cal 1887 krásná swiss made práce Černý ciferník se zlatýma ručičkama vypadá moc fajnově
  8. Jinak zatím ochotně komunikuje jen aby nedošlo ke změně až odešlu peníze viz předchozí vlákno
  9. Schází se mě dva tábory, takže jak říkáte bude to asi na mě zda-li chci do thoo risku jít. Jak říkáte nějaký slušný peníz už to je, takže to musím ještě nechat projít pořádně hlavou.
  10. Nevim no mam z toho smisene pocity mam tady jeste nabidku vzit z Prahy funglovky tady tech TH https://www.google.cz/search?q=tag+heuer+car2014+fc6235&biw=1339&bih=806&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwOjKnNHpxgIVA53bCh2xgQ9W Jsou to funglovky 14dni stare za 92.5k tak nevim jestli to nebude rozumnejsi a jistejsi investice jak tady ty spoceny sceny z talosema :D
  11. Ty vogo, tak to jste mě teď docela odradili. Je neskutečný co vše jsou lidi schopní za šmeliny. Na chrono24 je možnost platby přes check out což by mělo zajistit, že se peníze prodávajícímu odešlou až poté co kupující ohlásí, že je vše OK to mě trošku uklidnuje, ale když vidím co je možný tak nevím. Vyžádal jsem si ješte foto garanční karty, kde je kód (watch no) : 78517940 dá se z toho něcio poznat, jinak je tam napsaný prodejce AD omega watch z Itálie. Díky za rady.
  12. Zdravím všechny příznivce hodinek Omega. Vyhlídl jsem si na serveru chrono24 hodinky Omega Seamaster Aqua Terra 150M 44mm. Byl jsem v Brně u Hanáka a zkoušel je na ruku padnou skvěle a pěkný design. Odkaz na originální server : http://www.omegawatches.com/collection/seamaster/aqua-terra-150-m/co-axial-chronograph-44-mm/23113445004001 Je to od obchodníka z Itálie, pluswatch.it Podle fóra na internetu se jedná o slušného obchodníka, který uzavřel více jak 200 obchodů, ale i tak mám pochybnosti zda-li do toho jít. Jedná se o cenu cca 3100 EUR. Stav vypadá super. Posílám odkaz na konkrétní inzerát : https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra-come-nuovo---like-new-1651--id3423583.htm Zatím jsem si hodinky rezervoval ale čekám na uskutečnění platby, po odbornějším názoru od vás. Chtěl jsem vás poprosit zda-li by jste mě nenapsali k této koupi svůj názor. Na co si dát pozor, zda-li to nejsou fake, či cokoliv do by mě mělo odradit od zrealizování dealu, nebo naopak mě ujistit že je to OK Předem moc děkuji za názory.
  13. Díky za info všem jsem zase o něco chytřejší....
  14. Díky za info, případně, kdyby jste někdo věděl o nějakém rozumnějším shopu s tímto typem hodinek, tak rád uvítám jakékoliv info.
  15. Ahoj, Zdravím všechny příznivce hodinek Chtěl jsem se zeptat na názor zkušenějších. Vyhlídl jsem si hodinky TAG Heuer typ : http://www.hodinky-tagheuer.cz/produkt/2-automatic-chronograph/detail/#CV2A12_FC6236 U nás se cena v obchodech pohybuje cca 110k. Použité se zde na fóru pohybují okolo cca 50k. Zabrouzdal jsem na servery v US a zde je cena za cca 70-80k, což se mě zdá oproti našim cenám značná úspora, ale mám obavy jestli jsou to originály a co jsem zde četl tak by mohl být i problém s uplatněním záruky v EU. Nejlevnější v US jsem našel zde : http://www.bernardwatch.com/Tag-Heuer/Carrera-Chronograph-Day-Date/TAG1403 Chtěl jsem se zeptat co si o tom myslíte, jestli nebude rozumnější koupit použité a vědět že jsou pravé a nebo riskovat tohle. Dovoz z US by byl přes kamarádku, ale ta by byla pouze převozník Za podobné ceny cca 80k se dají sehnat i Něměcku nebo itálii např. zde, ale tam taky netuším jestli se jedná o originál : https://www.uhrencenterberlin.de/Watches-for-models/TAG-Heuer/::4402.html?MODsid=806f7867fc3c7f17b7c284037f4ed595 http://www.orologeriabodoni.com/scheda.asp?id=30122 Předem moc díky za vaše názory.
×
×
  • Vytvořit...