Přejít na obsah

Happycz

Členové_50
  • Příspěvky

    99
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Happycz

  1. Taky koupený jeden kousek. Bohužel není co fotit.
  2. Rb nabízí 3% úrokovou sazbou na spoříčí Xl účet na půl roku do výše 150.000 Kč.
  3. Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.
  4. Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.
  5. Jsou bez značení. Uvnitř noname strojek.
  6. Díky za rady. Skončí tam, kde mají. V popelnici.
  7. Prd. To otec přivezl po svém dědovi v doze od tabáku spolu s Primkama, nějakýma Seiko a zbytek šrot. Spíš jsem se chtěl zeptat, aby v popelnice neskončilo něco, co nemá.
  8. Se s tím trochu peru v mobilu. Tah neoznačen, dýnko nula nula prd. Bylo to součástí dědictví.
  9. Ahoj. Prosím, jsou to origo, nebo fejky takhle na první pohled?
  10. Ahoj vespolek. Poprosím vás o radu. Telefonům vůbec nerozumím. Můj stávající phone Smasung Xcover3 už pomalu a jistě dosluhuje. Baterka je tam už druhá, zároveň se seká, denní restart je skoro pravidlem. jako logický krok se mi jeví nastupnický model Xcover 4. Voděodolnost a nárazuvzdornost a možná i ten foťák je pro mě důležitý. Jinak tel slouží jen jako prohlížeč, navigace a ten foťák. Existuje v této relaci, rozuměj do 5 tisíc +- něco lepšího, lépe vybaveného než Xcover4(vycházím z cen na Mironetu)? O 5ce se zatím nemluví. Předem děkuju
  11. To vypadá moc dobře. Byl by recept na ten vajíčkový salát? Moc díky.
  12. Za mě je to super námět na novou bezpečnostní kampaň. Ujiždíš, zaplatíš!
  13. Ahoj. Prosím poraďte, jak funguje teď v čr servis Leathermana? Chtěl bych dát do pořádku svoji PST II? Hmje tady nějaké zastoupení, nebo jak to nyní funguje? Google mlčí. Děkuji
  14. African: alliexpress, cca 3 USD a kovový. ?
  15. Původně jsem je chtěl jen na náhradní díly. Cokoliv nad je bonus. Btw moje původní core uz taky blbnou. Vyskomer sem tam ukazuje nesmysly.
  16. Udělali mi radost hodinky Suntoo Core z sbazaru. Kupovane jako nefunkční na díly za 500 kč. Stačilo vyměnit baterku a jdou.
  17. Tak jsem se konečně dostal něco sem napsat. Štýdlgrát na GG byl zaroveň jako aklimatizace na Dente del gigante. První problémy už začaly cestou autem. Nějak mě hlodalo v hlavě, tak říkám mladý, hele má bejt dva dny azuro cinkni nahoru a udělej rezervačku. Jediný co jsem rozuměl bylo Absolutelly full. :-) Říkám no nic, jdem na těžko se stanem, na chatě budeme dělat blbý a buď nás ubytujou, nebo to jistí stan... Po příchodu na chatu velmi nepříjemná obsluha nám sdělila již známé. A že se máme ozvat kolem osmý. Pro znalý je to tam tak , že guidi maj dopředu vyblokovaný místo, a když nejsou klienti tak odříkají naposlední chvíli. No vyspali jsme se na chatě. Jelikož jsem tady byl již potřetí, tak jsem odmítl polopenzi a vzali jen snídani. Důvod byl jednoduchý. Večeře je obrovský festival obžerství a druhej den se nedá pomalu jít. Takž e jsem konečně vyzkoušel Adventure menu a musím říct super. Nástup napohodu, napoprvé mě to kdysi nepustilo, takže nastup jsem znal. Nebyli jsem nejrychleší, a tak nás cestou nikdo nezdržoval. První zácpa byla na snídaňáku, tam jsem dorazili 5 minut přesčas. A ta taky trvala až nahoru. Přišlo mi, že si to turisti spletli s normálkou. Např. nějací strarší Briti, manželský pár nezvládali práci s lanem a ani komunikaci ve dvojce. Do cesty nalezli jelita, který měli potřebu se jistit, když už to uměli o každej šutr. Takže pokud to šlo běželi jsme to průběžný jistění. Jediný tři pěkný místa byly plotny, všechny vyfixovaný. Co se týče cesty samotný, tak jsem asi byl zklamán z očekávání. I mladá říkala, že to bylo nějaký jednoduchý. Na jaře jsme šli spolu Hintergrat na Ortler v regulérně zimních podmínkách. Tak asi proto. Další samostatnou kapitolou byl sestup. Normálně to je dvacet minut na ledovec. My to šli 2,5 hodiny. To co tam ty guidi vytáhnou za lidi, to není možný. Sestupkovka je polochodecký terén, teď naprosto bez sněhu. Vyvrcholením bylo se vůbec dostat na ledovec, kde se všichni museli jistit ze štandů, nebo rovnou slaňovat a tak obsadili všechny sestupový cesty. Vrcholem bylo z důvodu naprosté ńesoudnosti guidu a strachu jejich klientů vybudování improvizováné cesty dolů z ledovce. Vypadalo to, že ty lidi měli na nohách mačky poprvé až při sestupu. Tož tak. Sestup na štýdlhýte je super, normálka je zavřená, protože se GG sype na ledovec. Takže je vybudovaná nové a taková vzdušnější ferátka. Stan přišel vhod, jelikož jsem na chatu přišli kolem šestý, tak jsem dali pivko a šli spát. Ráno brzo budíček a rychle k auto a vstříc dalším zážitkům - Livigno, Orpierre, Velkej zub. . Co mě dál nepříjemně překvapilo od poslední návštěvy, tak byla změna parkoviště k "lepšímu". Dřív se tam dalo dobře zašít a v klidu přespat pod širákem. Teď ani prd. Pomalu se z toho stává další Alpský lunapark Ps: fotky mi to otočilo....
×
×
  • Vytvořit...