Přejít na obsah

Lukley

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Lukley's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ziju v anglii tak mozna bych je nekde nasel kazdopadne dekuji za radu a vypadaji zajimave a kvalita seiko je teda vpohode jo?
  2. Radku prave rolexky bych si nekoupil i kdybych do hodinek chtel investovat nevim kolik penez .. Nejde o to honit si triko ale vybrat si kvalitni produkt(samozrejmne v ramci nejake ceny takze vim ze za 15 tis nedostsnu stejne kvalitni produkt jako za 500tis) jinak josefe taky sem koukal na dost ruzny hodinky ktere se mi i libily ale problem byl predevsim ten ze vetsina tech modnich znacek(gucci, burberry, boss, armani) atp maj hodinky za stejny penize jako treba certiny ale maj quartz strojek (coz by mi zas tak nevadilo protoze si nemyslim ze automat za 15 tis bude nejaky zazrak - treba se pletu) ale predevsim maj mineralnj sklo a to mi vadi protoze vsechny hodinky co sme doposud mel (cenova relace max 4tis meli to mineralnj sklo jedny festiny dokonce nevydrzely ani bouchnuti do dveri od auta kdy jsem se otoci a klepl s nemi(a ne moc velkou silou)
  3. Tak dekuji za radu kazdopadne to ze to jsou kramy asi ano ale bohuzel nechci do hodinek investovat 100+ atp minimalne ne ted kdy nejsem zDny "blazen" do hodinek .. Kazdopadne chci hodinky jako modni doplnek kterej se mi bude libit a take alespon neco vydrzi (nikde jsme nenapsal ze cekam ze hodinky za 15 tis budou na celej zivot)...
  4. ahojky(predem se omlouvam ze pisi bez diakritiky ale mam aj klavesnici tak nez bych to nalouskal bylo by to do zitra ), chtel bych vas poprosit o pomoc s vyberem prave si chci koupit hodinky a premyslim mezi temito dvemi znackami respektive popripade by i byl mozny tissot ale moc se mi nelibi .. Chci uplne obycejne elegantni hodinky premyslel jsem nad dvema typama a to jsou od certiny c017.407.16.037.00 nebo ty zeppelint 7560-1 kazdopadne oboji jsou automaty a proto me hlavne predevsim zajima kvalita strojku (hlavne teda u toho zeppelinu) protoze designove se mi libi vice maj takovej "phillipe style:D" ale zdali nejsou moc dobre tak bych radeji sel do tech certin no predem dekuji za odpoved.. A take sem se jeate chtel zeptat jaka barva ciferniku si myslite ze by se hodila pro cloveka ve 22 letech s takovym "casual" stylem protoze jsem v anglii a jakoze moc se mi nechce jit do goldsmithu a zkusit si heurery popr omegy atp g ruznych barvach a pak jim rict dekuji nashlednaou ale to prave kdybych se rozhodoval u tech certin protoze maj typ i s cernym cifernikem a vypadaj take pekne jen proste nvm co se vic hodi moc se v tom neorientuko dekuji za odpoved Popr. Muzete poradit jine kvalitni automaty do tech 15tis v obdobnem stylu A take se safirovym sklem a kozenym reminkem(ty kovovy moc nemam rad a mineralnj sklo se strasne skrabe :/ )
×
×
  • Vytvořit...