Přejít na obsah

fil69

Členové_50
  • Příspěvky

    126
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele fil69

  1. Hezké hafany tady máte! Tady naše terierka z Jezerni oblasti
  2. Kup mu do zahrady carhartt double knee duck canvas pants a bude one happy camper
  3. Supr byl Směr jih. Detektiv Veccio a Benton Frazer
  4. Mám od Stylmartin boty Yurok a jsem spokojený. Stylovka, jsou pohodlné, vysoké - dobře chrání nohu. Dokonce jsem v nich absolvoval menší pád a dobrý. Jsou odřený od kotníku až po špici, noha good. Kůži jsem pak pořádně přeleštil, že ta odřenina skoro není vidět. Jedna výtka - mají mít membránu, ale úplně nepromokavé nejsou. Lehké deštíky v poho, ale jak začne pořádně rubat tak špičky to pustí. Ale jinak fakt spokojenost.
  5. Beckmany už mám několik let, ale nenosím je extra často. Rozšlápnutí byl očistec. Dodneška se mi do nich blbě leze, protože mám vysoký nárt, ale když je mám přes den na nohách, jsou velmi pohodlné. Iron rangery jsou ve špičce o dost širší než Mocs a Beckmany.
  6. Mám patery RW, všechny o číslo menší než u bot co nosím standardně a před prsty pořád trochu místa mám(cca 5 mm). Normálně mám EUR 44 ale RW nosím US10 - UK9 - EUR 43. Iron ranger jsou celkem fajn i pro širší nohu a vyšší nárt - to dostat se do Beckamnů je fakt operace :). Moc 875 jsou velmi úzké a malíček dostává slušnou sadu, než se roztáhnou a i pak malíčky cítím.
  7. Jsou skvělé. Užívej!
  8. Podívej se na fotografie a vyobrazení krahujce a jestřába a porovnávej. Barva peří, oko atd.
  9. Díky. Taky myslím. Jednu mám na kochačku a druhou na cestování a nebo když se chcu trochu rychlejc projet. Jsem docela velkej, takže mi Stelvio pasuje víc.
  10. Je tam obyčejné černé plexi Puig. K té mašině to pasuje ale je to pořád naháč, takže vítr je furt
  11. Ještě to sfouknout s touhle strojovnou a je zas na čtyři roky klid.
×
×
  • Vytvořit...