Přejít na obsah

oolan

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele oolan

  1. Mám dotaz. Nevíte kde se dá sehnat podobný řemínek na sporty? Samozřejmě nechci jít formou zakázkové výroby. Nechci dávat za řemen 5.000 Kč
  2. Snad foto napoví. A ano, seřizování se provádí po překlopení, páčky...
  3. Snad foto napoví. A ano, seřizování se provádí po překlopení, páčky...
  4. Jestli můžu říct, tak za mě neskutečná pecka, velice rád si pořídím a budu nosit. Co se bodování tigem týče, tak je to hloupost. Používám TIG pro zlatníky téměř denně v práci a je celkem peklo aby se tam neudělali bubliny a spoj šel krásně vyleštit. Tak že buď nechat celovrtané , no a nebo vrtané mimo osu.
  5. Ano, ale chtěl jsem se o nich něco dozvědět. Prostě rád vím co mám, už tak nějak pro svoje uspokojení a třeba i jednou budu vědět co dávám dětem, až na to přijde čas.
  6. Dobrý den. Jsem zlatník a tak trošku nadšenec do hodinek a krásné hodinářské práce. Dostali se ke mě hodinky za cenu zlata, jakou mají cenu mě v podstatě nezajímá, nemám v úmyslu se jich zbavit, mám spíše problém s identifikací a to je to o co bych vás rád poprosil. Není na nich totiž jediná značka, výrobce, dokonce ani na strojku, což mi je divné. Zvláště u tříplášťových hodinek ze zlata.
  7. Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?
  8. Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?
  9. Jj, pak jsem to pochopil :-D. Pardón ;-)
  10. Objednat co...? Ten řemen? A s jakou dodací lhůtou a cenou? Takhle jsem za hodinu neměl co dělat a ještě z toho mám radost. ;-)
  11. Když není řemen podle představ :-)
  12. Taky se pochlubím... Moje nový sporty. Po vyčištění a drobném přeleštění mi dělají radost. A ano vím že ty ručky tam nepatří :-) , ale jinak myslím že je vše tak jaká má a originální ;-). p.s. jsem teprve začátečník.
  13. Kde se dá tento řemínek koupit? Předem děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...