Přejít na obsah

Peter

Členové_50
  • Příspěvky

    68
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Rolex

Peter's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Samozrejme, a proto jsi cekal ze uverim pohadky o Tudoru a Datejustu. A o tom jak jste prodavali pozemek... Pockej, vlastne to jsi taky nerikal...Hele a setkali jsme se vubec? Nebo to je taky jen v me hlave, ty imaginarni hlasy Dozvedel jsem se vcera ze to vlastne nebylo poprve co jsi si nekam prisel nafotit hodinky Ja uz se jen musim smat. Dneska kupuju nove auto, mam si ho jit nejdriv nafotit a pak jit domu ho ukazat? Nebo bude rychlejsi ho najit na google.cz a rovnou ukazat? Co bys mi poradil? Asi spis jit tam ne? Nafotit, dat kafco, rict nejaky bludy a pak domu. Pak jim napisu ze jsou debilove a ja tam vlastne ani nebyl )))
  2. Jsi jenom lhar. Rikal jsi mi jak mas doma datejusty a neresis ze je vezmes na piskoviste s deckem nebo tak. Ja ti to stejne neveril, pak jsi rikal ze mas Tudor, to uz je taky nepravda Rozdil mezi nami je vazne malinkaty....To ja tam donesl hodinky za 300 a to ty jsi se prisel jen divat. Ja lhat nikomu nemusim o tom co mam, protoze ja to skutecne mam. Ja si to nechodim fotit, ja se ptam zeny uz kdyz to jdu koupit, nejdu si nafotit Bohuzel, prisel jsi, lhal, a doufal ze nic. To hodnoceni jsem napsal proto, aby lidi s lharema jako ty neztraceli cas...Kafe jsem rekl ze je na mne kdyz jsi 2 minuty hledal v penezence penize, a me te bylo lito. A porad je...Jeste jednou si precti tech 5 bodu a pomalu. Kdyz jdu koupit hodinky za tolik penez, mam vse domluveno se zenou, babickou, dinosaurem...Ucet je na mne, prijedu a chovam se tak, abych se nemusel za sebe stydet, ale hlavne..Jsem to ja a nehraju se na neco, co nejsem. A kdyz vyndavam hodinky z krabicky, nepotim se jak tropicky deste v Jizni Americe Pro hlupaka kazdy hloupi
  3. Tak ja Ti to vysvetlim protoze Ty si o to vyslovene zadas, tak to vezmu postupne a pomalu. 1.Do telefonu jsem se Te ptal zda mas penize? Rekl jsi ze ano, neni problem, nerikal jsi ? ja je sice mam, ale nejdrive si je musim nafotit a ukazat zene? kdyby jsi mi tohle rekl, mohl jsem Ti fotky poslat predem, a nebo kdybych to vedel, neztracel bych s Tebou cas a kdyz jsem se te ptal ?to ti je mam jakoze jen tak dat abys jel s nima domu?? tvoje odpoved ?neee to asi ne? prej asi, jen tak das tipkovi z ulice hodinky za 300 a budes cekat ze prijede...., to ze zena vyslovene zada o fotky na tve ruce jen potvrzuje ze ti neveri, protoze jsi lhar. 2. Rikal jsi mi jak mas doma Tudor, a Datejust a bla bla, a prijedes ze Seikama a porovnavas to ze Seikama, ty moc dobre vis ze to doma nemas a nikdy jsi nemel. 3. Kdyz uz jsi me tahal pryc, a nemohl zatahnout ani ten ucet, protoze ?letim domu to ukazat zene a hned se Ti ozvu? tak jsem cekal ze po nezaplaceni se alespon ozves. Vedel jsi ze do 12:30 to potrebuju vedet. 11:30 jsi nezvedal, 12:30 jsi nezvedal, a pak napises trapnou zpravu ?promin zena nedovoli ? a das tam smajlika? wtf ? 4. To ze jsem o te komunite rekl neco spatne, je presne kvuli lharum jako jsi Ty 5. Tva zprava pro mne ?...a to jsem Te chtel pozvat na pivo? ))))))) jakoze za me penize zase )) Vzpamatuj se, a chovej se jako clovek, a mozna Te lidi zacnou brat. Mozna...
  4. Absolutně špatně. Pán měl zájem o moje rolexy, do telefonu jsem se ho ptal zda má peníze a zda je opravdu může koupit. "samozřejmě mám hotovost a chci je" znělo od pána. Vyměnily jsme si pár zprav, čísla atd atd. Pán dorazil, s tím že pár rolexů už má a bla bla. Už jen při vybalení z krabičky se značně potil, a bylo mi jasné že ten v butiku snad ani nebyl natož aby je koupil. Po vybalení si udělal asi 80 fotek, a byl z nich unešený, ale....Prej se musí jít dovolit od ženy a rád by ji je ukázal...Povídám mu " to vám je jakože mám dát jen tak na prohlídku jo?" von že "to né asi" Jen tak dáš někomu hodinky za 300 aby je šel ukázat ženě, to mohli rovnou dojít oba dva. Do telefonu o tom nebyla ani zmínka ale budiž, samozřejmě jsem mu je nedal. Pán odešel po prohlídce bez zaplacení a kafe bylo teda na mě )) Po hodině mi ani nevzal telefon, kterí do té doby měl údajně uložený a komunikace byla do té doby ok. Pak když mi nevzal telefon, jsem mu napsal sms jestli je tohle chování normální. Odpověd? "Jooooo to jsi ty, promiň žena nedovolí:D". Už ani nevěděl že kdo já jsem, proste týpek co se chtěl zahrát na bohatého a udělat fotky do sbírky. Kdybch tady mohl hodnotit od 0-5 dostal by mínus 1 s hvězdičkou.
  5. ahoj Janko, urcite si je bez vyzkouset, tady na chronomagu ma 99 procent clenu zapesti jako moje 4leta neter. Ne ze bych nekoho chtel urazit, omlouvam se, ale ja byt dospely chlap, a hodinky nad 40mm jsou mi velke, tak se stydim, to uz neni chlapska ruka, ale spise detska.
  6. Dekuji panove, domluveno s panem Provaznikem ma Breitle Colt 44 v automatu za malinko pres rozpocet ale opravdu malinko ale Tissot pujde z domj. Vsem dekuji za doporuceni a preji hezky vecer.
  7. Panove dekuji vsem, a uplne jste mi to ted po to... v dobrym samozrejme. Nevedel jsem ze Oris jsou spatny, takze Alpina ani nebudu psat. Breitling jsou supr, ale bojim se ze jestli ten prodejce je ?pravy? Tagy od didiho jsou uz daleko za rozpoctem, bohuzel ani 60001 nechci. Znam se a nechci. Takze jdu na Provaznika za jakou ceny by dal Harritage II 44mm. Eterna jsou krasne, ale bojim se ze to neni na kazdy den. Longines Hydro 44 mam objednany na Deal klenoty, takze cekam kdy se mi ozvou, ma to prijit Prosinec a nebo Leden ale zname Longines a jejich plany. Dnes v praci jsmou koukal krizem krazem a ta cena 60 je sice hezka, ale ono kdyz clovek chce novy, tezko se neco shani.... Takze asi Tissot PRC pujdou z domu a vemu neco jineho na kazdy den.
  8. Diablo 1ST ta Alpina je uplne supr presne jak Oris, takze v patek se podivam v Koscom a tam by meli mit oboje. Co bude lip sedet, to vemu, ta alpina taky vypada libove.
  9. P11 Dekuji, pujdu v patek do Koscomu se podivat, kdyby dali 10-15 procent dolu, tak je vemu. Dekuji jsou idealni
×
×
  • Vytvořit...