Přejít na obsah

F.P.

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

F.P.'s Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. F.P.

    XIIVI

    klídek, vlásek je antimagentický.....
  2. F.P.

    XIIVI

    Zdravim, narazil jsem na toto vlakno az ted, schvalne se ale nekoukam, jak to dopada k dnesnimu datu..... Ale, mala pozn. nebude ta korunka paníčka štípat do ruky ?? Při prohnutem zapěsti treba???
  3. https://www.verkon.cz/sklo-hodinove-vypoukle/# ....................?????????????????
  4. Parada....BRAVO!!! vestavny krok BRNO pripravujeme do B90 jako DVOUOSY turbas...... nejak jsem nepochopil tu saradu s dvema vexly...co pohani hodinovou ruku...?? a to pero, to je jak na kolotoc, hi hi a jeste, u ktereho mistra jsi byl ???? s pozdravem TIK TAK !! F.P.
  5. Vyborne. tak dalsi inspirace: TIK TAK !
  6. No jako vyzvu jsem to zrovna nemyslel...... HESy mam jeste dva, mohu prenechat (kupoval jsem je v Liberci po deviti stovkach....). v pripade zajmu SZ., Ja uz je potrebovat nebudu, dvouosy, triosy tourbillon, a tourbillon s vodotryskem prenecham nasledovnikum.... P.S. Ta roztomila pravopisna chyba na ciferniku je schvalne ?? jo, SRI, uz je to opravene... A jeste....Breguet obdrzel kralovsky patent az v roce 1801, viz napr.: http://www.breguet.com/en/history/inventions/tourbillon , tolik k upresneni.... Tak at nam to tika !!!
  7. Tourbillon B90 No.2 nyni v provedeni "FLYING TOURBILLON". Tentokrat ve strohem provedeni, bez ficur typu rezerva natahu atd. (to uz byla nuda :-)). Jako obvykle pouzity POUZE soucastky z budiku B90 pri zachovani plne funkcnosti (zvoneni plus zaregulovano) Flying Tourbillon je typ, kde klec s krokem a setrvackou se otaci pouze na jednom (spodnim) cepu tak, ze cely Tourbillon pusobi dojmem volne umisteneho v prostoru. Poprve byl zhotoven v roce 1920 Alfredem Helwigem. Tradicne video ZDE: PS: Pro Martara: Verim v prekonani smrticiho designu cifru 1 cifrem 2 :-), co rikas na hand-made fterinovku na turbu? PPS: Pro Jiri9: Jdes do toho?
×
×
  • Vytvořit...