Přejít na obsah

Nino

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Nino

  1. To vůbec není špatně nenechat se proti svému cítění přesvědčit řečmi o pouťových záležitostech. Taky by mě tyhle bavily, jsou pěkně provedený. Je to radost, kterou sdílím .
  2. To může být výzva na nějakou pěknou ruční práci . Ale 22 u mých mako a i u sunn and moon je v pohodě, to je pravda. Orient je zajímavá firma, mám ji nejraděj .
  3. Když už, tak už . Mě se líbí.
  4. Jé, to jsi mi udělal radost, nemohl jsem je najít, ani jsem v kině nestihl identifikovat
  5. Nino

    Black Mako 3minuty deně

    Já měřím pár dní do tabulky podle jakéhokoliv časového serveru. Případně si i poznamenám, jak byly uložené na noc. A souhlas, těch 5 s/den mi vychází u Mako i u Sun and Moon.
  6. Jsou krásné, ty světlé mají charisma . Vlákno skomírá, ale zdá se mi, že obliba Orientů u nás potěšitelně roste.
  7. Oboje moje Orienty už vícekrát vydržely dvě noci a den bez nátahu. Použitej levnej winder na dvoje mě stál 600 Kč, plně účelnej. Ale mám je oboje letošek...tak uvidím časem.
  8. A koupil si winder...a ten by se pěkně točil...
  9. Jasan, to byla trochu nadsázka a navíc, co navrhuješ, často dělám třeba na dutyfreeisland a tak . Střídám v nošení Maka se Sun and Moon...koukám na Star, Curator, Bambina...
  10. Před pár měsíci koupené Mako jdou velice přesně, střídavě je nosím víc a pak míň, mám dva dny na ruce, pak 1,5 dne položené a nebo třeba ve winderu a nějak se vyrovnávají samy. Seřizoval jsem je cca 3 krát, nikdy nebyly přes 45 sekund, právě teď jsou 9 s v plusu. Na ruce sedí pěkně. Jsem se dvěma Orienty vybranými díky tomuto fóru tak spokojený, že mě to až tady skoro přestává bavit .
  11. Nino

    Orient Curator a Sun&Moon

    Zkus oslovit hodinky.inshop.cz a využij slevu při registraci a pod... Třeba budou umět...
  12. Ta amygdala s námi mává... Já pozitivně ulpěl na značce Orient, ta mě baví, a na druhou stranu jim trochu blízká Seika mě nelákají...mám ten nápis asi moc spjatý s umělohmotnými ladičkami na kytaru, které sice dobře ladily a dlouho vydržely, ale stejně se jim časem něco odlouplo či ulomilo... Vím, že to nesouvisí, jen se to někam pocitově uložilo.
  13. Asi tady vedou...u mě dneska taky...
  14. Taky jsem řešil winder. Nakonec jsem dal sem inzerát, kde jsem popsal, co hledám, hned přišla odpověď a místo jednoho jsou na světě hned dva spokojení . Mám dvoje hodinky a jsem rád, že ho mám, baví mě. Dal jsem na rady a upřednostnil kolmé uložení.
  15. Já si koupil nakonec levnější s gumou. Zeptal jsem se ve vlákně strapshop co k nim za kůži a odpověď byla viz tam 29.3.2016. Pak se tu vyskytl inzerát na modrý v praxi skoro černý hirsch řemínek a jsem spokojený. Pak jsou nato strap, ladí k nim, trochu je prý zvedají. Asi bych si na tvém místě dovolil svobodu v laborování, popřípadě v čekání, co se tu objeví v inzerátech. Zvolil jsem černá Maka, co nejmíň nápadná. Ještě dodatek - ono celkově ve svém okolí nenajdeš moc nadšenců do hodinek, ale značka Orient nemá skoro reklamy, zní jak zní, takže ta radost z nich zůstane možná trochu nesdílená (na rozdíl od koupě třeba nového mobilu ). Já mám ale radost velkou.
  16. Já to vše začal řešit letos po Novém roce. Asi po měsíci výběru jsem skončil u Orientů, objednal si nějaké skeletony a pak hned zas objednávku změnil a naštěstí si objednal světlé sun and moon. Jsem z nich pořád dost nadšený, ale jsou takové blýskavé, ke košili, tak jsem si na volný čas pořídil černá Maka. Tam jsem spíš řešil jestli gumu a hned ji vyměnit, nebo tah a hned ho prodat, kde koupit a podobně. Takže gumu a hned tu koupil řemínek a u hodináře se naučil vyměnit. Takže Maka nemám dlouho, ani ne 2 měsíce.
  17. Řešil jsem přesně stejnou otázku, napřed jsem měl jasno, že Wenger a pak jsem změnil názor, koupil ORIENTy. Automaty jsou prostě zábavný v dobrým slova smyslu, hračka, krása a důmysl v jednom a ta závislost na mém vlastním pohybu z nich prostě dělá kámoše . Doporučuju zkusit automaty a pak třeba časem doladit. Mám normální Maka, na hodinkar.cz je mají za 3 770,- (tah), v nejhorším je tu za lehce nižší cenu snadno prodáš. Rozhodně lepší tah, než jít ve dvou na 3D Batmana v S.
  18. Na www.hodinkar.cz , trochu zvláštní adrese (slovenský obchod v ČR), jsou teď černá maka s kovovým tahem za 3 770,-. Reference obchodu neznám. I jiné, ne moc pěkné Orienty, tam mají za velmi nízké ceny.
  19. Dokáže někdo vygooglit a identifikovat, jaké hodinky se vyskytovaly v seriálu Stargate Universe?
  20. Taky jsem teď mluvil se známým, co vždy, když našetří 300 tis. Kč, koupí byt v Ústí nad Labem a pronajímá. Do toho má pár vedlejších příjmů a žije bez hlavního příjmu řadu let úplně spokojeně. Píšu to jako poznámku z praxe, bez znalosti cen pronájmu, ale evidentně je to cesta.
  21. Nino

    Orient Curator a Sun&Moon

    Ale vždyť jo ... jen potřebuju chvíli času na fotohrátky, tak třeba o víkendu. Zkusím fotokolekci "Jaro s Orientem" .
×
×
  • Vytvořit...