Přejít na obsah

vasc

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    TagHeuer, Junghans

vasc's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, díly za všechny typy. CC9025-51E se mi také docela líbí. Možná bych chtěl nějaké decentnější. Na ciferníku bych chtěl mít číslice (12.3,6 a 9).
  2. Zdravím, už si ani nepamatuji, kdy jsem měl na ruce hodinky. Od té doby, co jsem viděl informaci o čase všude kolem sebe, tak jsem je přestal nosit. Člověk však s věkem moudří a mění své hodnoty. Tak jsem říkal, že je na čase koupit si hodinky. Měl bych základní požadavky: safírové sklíčko solární pohon (automatiku asi ne, a nebo by musela vydržet i nějaký drsnější pád) titanové pouzdro, aby hodinky nebyly moc těžké automatické nastavování času a nebo se nesmí rozcházet o více jak 1 minutu za měsícTak jsem si vybral tyto: AS4030-59L Ale v CZ jsou v prodeji jen v jednom e-shopu. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli by mi někdo poradil, nějakou alternativu.
  3. Zdravím, již je to dávno, co jsem se zajímal o hodinky. Od příchodu mobilních telefonů a doby, kdy na každém rohu byla informace o aktuálním čase jsem přestal mít potřebu nosit hodinky. Tím jak člověk stárne, tak se mění i hodnoty. Nyní nadešel čas a začínám se o hodinky více zajímat. Preferuji kvalitu a výborné zpracování. Vašek.
×
×
  • Vytvořit...