Přejít na obsah

tatraplan

Členové_50
  • Příspěvky

    82
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele tatraplan

  1. Otloukánky do práce k nezaplacení.
  2. Připravoval jsem se na dnešní den velmi poctivě.
  3. Ale nosíme... Aspoň sem tam, ať si nerozmlátime ty naše origo krásky.
  4. https://monochrome-watches.com/the-seiko-presage-sharp-series-spb303-spb305-spb307-spb309-and-spb311-specs-price/
  5. https://monochrome-watches.com/the-seiko-prospex-divers-modern-re-interpretation-save-the-ocean-spb297-spb299-spb301-special-editions-specs-price/
  6. https://monochrome-watches.com/the-seiko-prospex-speedtimer-oregon22-limited-edition-srq041
  7. Ahoj, Nechci ti brát iluze ale tohle Seiko dělalo vždycky, uvedli model nahoře a pak to házeli o řady níž.. A u automobilek je to už úplně na palici, tam to snad některé dělají tak že na konci mají hustilku a přifukují dle třídy.
  8. https://www.hodinkee.com/articles/icy-blue-morning-dew-on-bamboo
  9. Díky, jediné co se mi otáčelo byly oči při otevírání, hodinky jsem znal jen z obrázků a asi z tisíckrát puštěného jediného videa co snad existovalo.
  10. Ahoj, chtěl bych nebo spíše nejradši to taky tak udělal, na zkoušku. Ty alpinisty mi leží v hlavě už pár let, vždy jsem si říkal, ježíšmarjá to jsou tak divné hodinky, co na nich všichni mají. Prvně ten jejích název, Alpinist, jak Alpinist v Japonsku? Spíš mi připomínaly tyroláky v kožených kraťasích v rakouských Alpách. Posléze jsem zjistil že Japonci mají taky Alpy a ne zrovna malé. S přibývajícími léty se mi dokonce začínají líbit( kyklop), ručky, bóže... Oceňuji jejich originalitu i v rámci široké nabídky Seiko. No uvidíme.
  11. Dnes došel balíček až z dalekého Japonska. Vždy jsem chtěl vyzkoušet takový ten až klasický design, jestli mi bude sedět a můžu se posunout u Seika dál. Seiko SARV, JDM model.
  12. Za mne teda, tahy bez koncovek jsou takové nedomrdlé... A v rámci až retro vzhledu hodinek tak klidně ten spodní.
×
×
  • Vytvořit...