Přejít na obsah

hahaha_tosemja

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

hahaha_tosemja's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, náhodou jsem narazila na značku Jacques Costaud a nevím, co si o ní myslet. http://www.chrono24.cz/all/jacques-costaud-dolce-vita-aspen-womens-watch--id2973082.htm Vidět to jen tak, tak si říkám, že to pro mě nebudou špatné hodinky, ale nikde jsem o nich nic nenašla. Slyšel jste o nich někdo? Co na ně říkáte?
  2. Priznavam, ze mam pozadavky spise vzhledoveho razu. Chci hodinky s cistym vzhledem, spis takovy minimalisticky look, kozeny reminek. Bez nejakych zbytecnych zdobeni, funkce mi staci pouze zakladni - nepotrebuji ani dny, ani dalsi vychytavky. Ale zaroven bych nechtela platit pouze za znacku. Dat za ne chci do 6000. Moc se nevyznam v tech strojcich, takze se bojim, ze me opiji rohlikem. Treba ty prvni Beringy vyse vypadaji dobre, neco takoveho si predstavuji. U Braithwait se mi libi vzhled, to ze jsou water resistant a maji safirove sklicko. Ale strojek / nevim, co si o nem myslet - co spatneho se mi s nim muze stat? Rada bych, aby mi vydrzely vecnost (nebo alespon co nejdyl) Jeste nejake dalsi napady?
  3. Ahoj, chystam se koupit si hodinky, ale jak si to tak ctu, tak uz asi ani nevim, co chci. Puvodne jsem si chtela koupit tyhle od Braithwait, ale jsou pouze panske, coz bych snesla... ttps://brathwait.com/products/the-classic-slim-wrist-watch-top-grain-italian-calf-leather-strap Napadaji vas nejake alternativy? Libi se mi takovy minimalisticky styl. Jeste me zaujaly Daniel Welington hodinky, ale nevim, zda nejsou zbytecne predrazene....
×
×
  • Vytvořit...