Přejít na obsah

Efehij

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Efehij's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Někdy se mi to taky povede až napotřetí... Zkus ji zasouvat pomalu a ta pojistka musí být stlačená. Stalo se mi že ten čudlik zůstal dole, tak jsem hridelku malinko povytáh, nepatrně pootočil a znovu pomalu zasunul.
  2. Díky. Tu stránku znám. Většinou koukám na hodinky a na to že tam jsou i díly jsem úplně zapomněl...
  3. Hodináře máme v Teplicích jen v jedné prodejně ale jezdí k němu z okresu. To kolečko se ulomilo při natahování tak budu doufat, že je vada jen v něm a zkusim se ho optat. Děkuju za tip a za radu.
  4. Omlouvám se za dotaz tak trochu odjinud, ale předpokládám, že tady mezi Primákama dostanu kloudnou odpověď. Nedávno jsem od známeho sehnal (celkem levně ) Prim Sport II. Od začátku byl v nepořádku nátah. Nemohl jsem je dotáhnout naplno, když se začal odpor korunky zvyšovat, něco prokluzovalo a tak jsem se snažil vždy dotáhnout do místa nejvyššího odporu. I tak byla ale rekordní délka chodu cca 11 hodin. Dnes jsem je chtěl opět probrat k činnosti a korunka začala prokluzovat naprázdno. Po otevření se ukázalo že se (pravděpodobně (- ještě jsem kal.68 neprozkoumal-jsem mechazajíc)) zlomil šroub( se třemi rýhami) držící menší kolečko v mechanismu natahování. Dají se prosím vás někde pohodlně sehnat díly kalibru 68 nebo je lepší prostě koupit např. nefunkční Primky a přehodit (asi rovnou část strojku)??
  5. Ještě jednou děkuju.
  6. Děkuju. Až budu doma tak to ještě jednou cvaknu. Hledal jsem na internetu několik dní a nic kloudnýho se nedozvěděl, tak jsem zkusil tohle vlákno. Budu rád když se k něčemu doberem a budu teda ještě hledat dál. ( i když jde mi jen o přehled, co mám na ruce) Každopádně jsem vyčistil ručičky a trošičku i ten ciferník ještě, vyměnil pásek a přeleštil sklíčko (to se pokusím sehnat nové) a už se lesknou na ruce. Na nějaký oslňování třeba na plese to není, ale jinak se na ně v práci kouká dobře, už dokonce stály někomu i za povšimnutí, no dělaj mi radost prostě ?
  7. Tak se nauč používat fóra a jejich funkce, jako je např odpověď. Někoho tak natvrdlyho a neodbytnyho jsem dlouho nepotkal. Zasmal jsem se ale o tématu z nadpisu nepíše s nic. Ztratil jsi teda už atraktivitu a tak se netrap ze si s tebou už nebudu povídat. Věřím ze jsi na to zvyklý protože se ti to jisté stává věčně a tak se jenom rozloučim a popreju dobrou noc. Doufam ze to hlášení spamu tady k něčemu je. To bys mohl vědět,ne aspoň?
  8. Když se někdo hádá s blbcem dýl jak půl minuty , tak se hádaj dva blbci. Kolego
  9. Nespamuj a drž se tématu z nadpisu.
  10. To nevím. Pro přehled . Tady je nějaký omezeni znaku na odpověď? Usekava mi to příspěvky z cista jasna..
  11. Radši mi napiš něco k tomu označení "A" toho kalibru. ( jako kolegovi
  12. Je vidět ze chceš působit odborně ty a nechápeš prosté zjednodušení v řeči ?
  13. Dobře tak je to taková zkratka kterou píšu abych nemusel psát "tenhle strojek"(v různých pádech)[emoji6]
  14. Označuje se tak druh (sestavení) strojku, takže potažmo strojek jako takový.
  15. Zítra to ještě zkusim nafotit lépe na světle
×
×
  • Vytvořit...