Přejít na obsah

vfr

Členové_50
  • Příspěvky

    66
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    prim,fortis,sinn,

Návštěvy profilu

1 207 zobrazení profilu

vfr's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. vfr

    Pomoc Chronoshopu

    Dnes u nich objednáno Laco Atacama Quartz UTC,tož jsem troškou přispěl hochum.At se jim daří.
  2. Krásný cibule,že by je tady tenkrát ztratil Napoleon.Dělám si srandu,ale jsou fakt pěkný.Jestli jsou tvoje,mužeš dát foto ze předu,dík.
  3. Jo dík za info,já myslel že to nejde.Mám je čerstvě po kompl. servisu a nechci s něma zbytečně kvedlat.Jednou to stejně přijde při nastavování data.Kluci všem dík za info.
  4. Primkáč 1975.O tom vím že natahovat korunkou není zrovna nejlepší,je tu na toto téma hodně diskuzí.Nouzově na rozjezd to beru.Pro Honzu Manta-za rejpala nejsi,čtu to tady pořád dokola a na nic k tomuto dotazu jsem nenarazil,tím neříkám že to tu někde není.Když už jsme se tu tak pěkně rozdiskutovali,ještě bych se tu zeptal jestli jde posunovat datum korunkou stejně jako u manuálního nátahu posunovat od 23 do 1 hod. nebo musím přetočit o celý den.Já myslím že to nejde.
  5. Zdravím bando,mám skromný dotaz,dá se kalibr 96 autom.21 jewels natahovat korunkou jako ruční nátah.Hledal jsem všude možně a nenašel.Dík za info.
  6. Za komunistu jsem byl na vojně,jak tu někdo psal mladý kluk a tyto věci šli mimo nás.Pokud muže s odstupem času srovnávat,nic hezkého to tenkrát nebylo.Ptáš se jak šeredně mě to postihlo-soudruzi nám sebrali pole,lesy a zničili tenkrát rozjetou živnost.Nevím co pamatuješ ty,ale já bych to už zažít nechtěl.Ale bavme se tu o hodinkách a politiku nechme spát,alespon zde.
  7. Hodinky pěkný,ale vzhedem tomu,kolik stála ta bolševická šaškárna,mohli dát lepší primky,třeba automaty.Tyto jsou pro děti za splnění bobříka odvahy.Ale lepší než nic,krásná vzpomínka na šeredný časi.
  8. Ta luneta vypadá dost mrtě dobře.Koukám že tam je strojek chronometer.Co je to za strojek?Jinak pěkný hodinky.
  9. Krása inženýrská.ještě že se tady máme.jinak by jsme se o tu radost neměli s kým podělit.
  10. vfr

    Oris Divers Sixty-Five

    Moc pěkný je na nich ten vypouklý safír.
  11. vfr

    Cena servisu Sinn

    Taková blbost,dá se říct,a jak to má najednou takový jiný koule.Super.
  12. vfr

    Rodinné foto

    tomas23-pěkný stádečko.
×
×
  • Vytvořit...