Přejít na obsah

michal85

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

4 644 zobrazení profilu

michal85's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Upravuji cenu na 240 000 Kč pro zdejší členy.
  2. Prodám krásný motocykl Yamaha XV1900 Midnight Star z roku 2011. Koupené v ČR v roce 2013 jako demo motocykl přímo u importéra Yamaha ČR. Motorka je v perfektním stavu. Byla garážovaná s pravidelným servisem. Má rok starou baterku a dva roky staré pneu. Najeto poctivých 14 600 km - táta s ní jezdil jen v létě na chalupu. Na nádrží má lehkou vlásečnici, se kterou byla již koupena z Yamahy. Nikdy jsme to ale neřešili. Důvodem prodeje je tatův věk. Již se necítí na tak silnou motorku a rád by něco lehčího. Cena 255 000 Kč, pro zdejší členy 250 000 Kč. Pouze prodej, nikoliv výměna. K vidění nedaleko Rožmitálu pod Třemšínem.
  3. Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti a případně i tip na detailing a keramickou ochranu laku v Praze? Dokud jsem měl stříbrné auto, spokojil jsem se s ručním mytim a následným voskem u sebe v garáži. Měl jsem tehdy více času a lak na autě byl asi tvrdší než teď. Nyní na šedé metalíze vidím jednu vlásečnici za druhou a rýhy po nehtech v miskach pod klikami mi rvou srdce. Ano, jsem ten, kdo to řeší... Pomůže keramika nejen ke snazšímu mytí, ale i pro ochranu před dalšími vlásečnicemi? Díky za vaše názory.
  4. S Markem byla super komunikace a férová domluva. Obchod proběhl hladce a samozřejmě jsme si našli čas na pokec, nejen o hodinkách.
  5. Ahoj, doporučuji pasáž CČM (obchodní centrum Černý Most). V hodinářství prodávají Swatchky a je tam šikovný hodinář.
  6. +1. Držím palce ať Ti to vyjde...
  7. Teď na ruce nemám nic, ale za chvíli si jdu na poštu pro Seiko 6139-7100 helmet. Už se těším jak malej kluk...
  8. Heroin (1970) s Jeanem Gabinem. Statkář (J.Gabin) svérázným způsobem bojuje proti narkomafii, do které se zapletl jeho vnuk. Pěkná podívaná doprovázená skvělou hudbou S. Gainsbourga. Mám rád francouzské filmy a tenhle asi nejraději.
  9. Ten má ale čumáček Pěkná fotka...
  10. Souhlasím s Tebou, že původní kouzlo pořad ztratil a víc než o auta tam jde o předvádění se moderátorů. Jeremy se zde naparuje jakou krocan a stále se trefuje do malého Hammonda a pomalého Jamese. Ty luxusní superauta jsou skoro v pozadí, ale i tak tam jsou... Jsem rád, že mám v televizi možnost pokochat auty, která u nás na silnici jen tak nepotkáte. A ve srovnání s českým AMR je TG pořád nebe a dudy!
  11. A dobrej díl byl když hráli fotbal s Toyotami Aygo. Sice napáchali dost škody, ale jako reklama dobrý... BTW kdo je Stig? Ví to někdo nebo je to záhada milénia?
  12. Já dříve ulítával na NFS2 a na Elastomanii. Teď už nejsem tak náročný a vystačím si i se Solitaire
  13. SORem jsem párkrát jel a docela v pohodě. Bohužel na ten jeho zvláštní stupňovitý tvar si asi nikdy nezvyknu - možná se do něj lépe vjíždí kočárkem, ale to stejně není můj problém... Hrdě přiznávám: Zlatá Karosa!!!
×
×
  • Vytvořit...