Přejít na obsah

Tristan123

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Tristan123

  1. Su sice stare, ale patria do rodiny.
  2. Hodinky moc nie je vidiet ale foto je celkom zaujimave
  3. Rad by som toho dal viac ale Uz som to dal opravit. Niebola to draha zalezitost. Stale mam rad tie hodinky tak som to hned do dvoch dni dal opravit a nosim ich dalej.
  4. Pozeral som popis a je tam etylalkohol. Ono to nepoleptalo celu plochu sklicka len po obvode kde sa to dotyka puzdra. Ako je mi to v podstate jedno , aj tak som ho chcel vymenit ale celkom mato prekvapilo. Ani to nevyzera byt poleptane skor ako keby sa v tom spoji rozpadlo.
  5. Dnes som siel dlhsiu cestu vlakom tak som rozprasovadlom nastriekal dezinfekciu na ruky a trochu aj na hodinky a ta dezinfekcia mi rozleptala sklicko. Neviete niekto z coho to vyrabaju? Necakal som ze dezinfekcny prostriedok z lekarne to rozlepta.
  6. Asi tyzden. Tusim maju sklady v Holandsku. Ale neviem ako to vyzera teraz ked je zmatok ohladom korony.
  7. Co to ma na ruke Tom Hardy, Rolex alebo Omega?
  8. Aj ja som odtial objednaval Seagul 1963 a nemal som s nimi problem. Tusim ani mne neprislo cislo zasielky ale napisal som im email a odpisali ze mi to cislo poslu. Nakoniec to v pohode doslo.
  9. Ja som kupoval tu a nemal som ziaden problem. Do 7 dni mi prisli. https://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html
  10. odporucam Dream Theater: Images and Words
  11. inac dnes som sa trosku hral s objednavkou na https://watchunique.com/ a ked som si objednal hodinky s plnym dynkom a dokupil som si extra prehladne tak ma to dokopy stalo ako keby som si kupil len hodinky s prehladnym spodkom. tak neviem ci sa neoplati kupit obycajne hodinky s plechovym krytom a k tomu dokupit prehladny spodny kryt ked je to za tu istu cenu.
  12. Ked si z BA tak ti ich mozem ukazat. Za tie peniaze co stoja, neurobis chybu. Ak ich chces dat na kozu tak by som v tom az taky problem nevidel. Ale subjektivne tie nozky sa mi az tak dlhe nevidia. Ked to porovnam so svojimi starymi IWC ktore mam na kozi tak mi to prijde stejne. A na IWC mi to nevadi.
  13. Dik uz to ide. Tak posielam jednu ilustracnu. Ja som kupoval pred tyzdnom tu ://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html?SID=ca2435e3bdd60b7bd06f770cca18f349 a je to o dost lacnejsie ale su bez zafiru a 38mm s plnym spodnym uzaverom. Kupil som ich len tak aby som si ich omrkol nazivo a mozem povedat ze su dost dobre spracovane. Akurat natahovacia korunka by mohla byt vacsia, tak sa dot blbo natahuju. Ale inac su fakt vydarene a hlavne na Cinu neobvykle nie su to kopie , Len preto som do nich siel.
  14. Rad by som ale neviem prist na to, ako sa tu vkladaju obrazky. Inac dal som im sancu v domneni ze sa utvrdim ze lacne hodinky ma nemozu potesit, ale mylil som sa. Za tu cenu su fakt dobre. Ani radsej nechcem vediet ake su realne vyrobne naklady ked koncovy spotrebitel zaplati 200 aj s cestou..
  15. Od dnes uz aj ja som v klube.Celkom ma prekvapila rychlost dodania. V piatok som ich objednal a dnes uz ich mam. Necakal som taku rychlost. A ta kvalita je tiez dost dobra za tu cenu tu niet co vytknut.
  16. Fajn chlapik, Stretli sme sa hned na druhy den, pokecali, rychlo bezproblemovo poriesili nove hodinky ktore su v super stave aj s patricnou dokumentaciou. Mozem len odporucit.
  17. Nieco s vynikajucim Newmanom. https://www.csfd.cz/film/15045-tak-me-nekdy-napada/prehled/
  18. Mozem odporucit. Rychle, korektne a presne podla dohody dorucene. Samozrejme hodinky boli vo vybornom stave.
  19. Bezproblemovy a spolahlivy predavajuci. Mozem len odporucit.
×
×
  • Vytvořit...