Přejít na obsah

Strikerp

Členové_50
  • Příspěvky

    81
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Strikerp

  1. Breitling Colt - hezké bazarovky se vejdou. Tag Heuer Aqaracer - přidávám na seznam.
  2. A je to tady zase. Sbírám tipy na hodinky. Bude to trochu kontroverzní - měly by být baterkové (quartz), velikost do 42mm a musí to být švýcar. Zatím to vypadá na Longines Hydroconquest. Díky za inspiraci.
  3. Super! Tvrdé vyjednávání, okamžité reakce, pevná dohoda, rychlá transakce - tak se mi to líbí. Děkuji za obchod a všem doporučuji. Tomáš
  4. Nějak se z výběru vytratilo XC90, tak se přidám se svou troškou do mlýna:-) Máme XC90 (D5, AWD, automat, 7 míst) třetím rokem a nemůžeme si ho vynachválit. Na rodinné ježdění je to akorát a nám plně vyhovuje, ale sto lidí sto chutí - bratr má X5 a XC90 by nechtěl protože je na něj líné. Nám to nevadí, dynamika je dostatečná, rychlé dálniční přesuny zvládá na jedničku, úroveň pohodlí vysoká a prostornost překračuje naše potřeby. Jako výhody oproti X5 bych viděl v jednoduchosti, prostornosti a spotřebě, kterou máme v rozmezí 8-9 l/100km. Prosím brát jako osobní a zaujatý názor majitele - ne jako absoulutní pravdu;-) Přeji šťastnou ruku při výběru. Tomáš
  5. Tak kdybych to měl shrnout, tak: Steinhart - úplně mimo, na těch se mi nelíbí nic. EDOX - mimo cenou, pod 10k tam není nic. Certina DS podium - super, líbí, ale cena vysoko. Jacqes Lemans - musím si je trochu projít, zatím mě neoslovily. Nejvíc jsou ty Orient STI, bohužel dělám pro automobilku a Subaru to není,takže bych raději něco míň brandováného. Děkuji všem, kdyby někoho ještě něco napdalo, tak to sem prosím dejte. Nemusí to být chronograf, klidně i jednudušší hodinky. T.
  6. Dobry den vsem, Muzete mi zkusit dat tipy na hodinky, ktere se hodi k autu, automobilizmu a motorizmu. Tim nemysli hodinky se znackou automobilu (Porsche Design, Breitling for Bentley, atd.), ale myslim spis typ hodinek, ktery se hodi k teto tematice. Pozadavky na pohon: jakykoliv (quartz, automat i mechanika). Rozmery: okolo 42 mm Dekuji za tipy. T.
  7. Kdybych vybíral podle značky, tak jdu do IWC. Kdybych vybíral podle vzhledu, tak jdu do IWC vintage Ingenieur Automatic nebo Breitling Transocean. Kdybych vybíral podle poměru cena/vzhled/ostatní, tak jdu do Breitling Transocean. Všechno v kombinací černý cifr a černá kůže. Btw.: opravdu pěkný výběr, přeji šťastnou ruku. T.
  8. Za mě jedině: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51979-steinhart-marine-chronometer-ii-arabic/ Jsou sice malinko dražší, ale pokud budou zase někdy na prodej tady, tak bych neváhal. T.
  9. ještě... U těch Casio je cítit velká inspirace, ale Speedmastery jsou nádherné:-)
  10. Ty Casia vypadají velice dobře, asi bych šel do nich. Poslední seiko chronograph nevypadá špatně - ale zpracování řady Edifice od Casia je myslím daleko před základníma Seikama. Píšu to protože oboje mám jak Casio Edifice Chronograph (zpracování na 100%), tak Seiko 5 (zpracování má rezervy). TT.
  11. Za mě Tissot - taky se mi PRC 200 líbili, ale na mojí ruce vypadají malé. PS: A pozor na padělky - tyhle Tissoty se prodávají sice všude, ale ne všude jsou pravé... Tomáš
  12. Z toho, co tady už padlo - Longines legend diver - by byla jasná volba. T.
  13. Vím, že to nejsou 40tá léta, ale 60tá - přesto sem dám link: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45568-tissot-visodate-nove-v-zaruce/ Pro mě krásné heritage hodinky, které mě oslovují a určitě nikdy nezestárnou. T.
  14. Strikerp

    Prosím o pomoc

    Stejně jako Zrno - Seaurchin se dají koupit za slušně peníze a vypadají super;-)
  15. Můžu dotaz? Proč ti nevyhovuje Jubilee? Pohodlnost nebo design? Díky. T.
  16. Já jsem k potápkám pořídil karbon a myslím, že je to fit. Zakládal jsem na to téma, tak se můžete inspirovat: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45425-seiko-potapky-na-remenu/ T.
  17. Na první pohled - Suunta krásné, Casio škaredé. Suunto je specialista na sportovní hodinky, vybral bych ty. T.
  18. Nějak tady zapadl můj dotaz, kde bych mohl sehnat ten karbonový řemínek - web jsem prohledal neúspěšně... EDIT: Právě je jeden v bazaru - takže už mám:-)
  19. Zrno: Děkuji, to je přesně to co jsem potřeboval vidět - jsou tam dokonce i ty moje:-)
  20. Tak zatím vede asi ten Carbon - nevíte kde ho sehnat? Praha nebo net+dobírka? T.
  21. kamilb: Ty z tvých linků mě moc nenadchly:-( Jako by soutěžili kdo bude mít "tlustější" a nepoddajnější kůži...
  22. Bohush: To je přesně ono - kdybych sehnal kombinaci jako máš ty (překlápěcka a černá kůže), tak si pískám :-)
  23. Děkuji z inspiraci. Vypadá to super, zkusím nějaký šikovný sehnat. Kdyby jste o nějakém černém věděli (ideálně s překlápěčkou), tak mi můžete dát echo... T.
×
×
  • Vytvořit...