Přejít na obsah

Avenger

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Avenger

  • Datum narození 28.3.1983

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Breitling, Rolex, Glashütte

Avenger's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Více se mi líbí ty pilotky, ale i ty pětikila mají něco do sebe.
  2. Míra máš to hezké. Sfinx tady pilotky pěkně podpořil. Máte to pěkné pánové.
  3. Dobry den. Kde se daji prosim pekne nejlepe poridit hodinky Oris? Mam zajem o ocelove Oris Aquis Chronograph v oceli a velikosti 46mm. Tady v Koscomu za ne chteji nesmyslnych 90 tisic, ale na chrono 24 jsem je videl od 55 tisic. Poradite nekdo prosim vyzkouseny obchod v CR nebo v okoli? Pripadne Nemecko + Rakousko. Klidne pripadne do sz. Jsem tu bohuzel narazove, ale odpovim. Predem moc dekuji.
  4. Jak psal Sfinxx, SMPc jsou docela nuda, mel jsem modre a rychle se okoukaly. Pak jsem mel chrono SMPc, ty byly lepsi, ale vysoke. Jinak ty Chronomaty vypadaji skvele! Obe dve verze. Ale je to v novote uz pekna palka. Tak dobre porid a vyber.
  5. Spousta lidi je nosi na baglech a kabelach. Je to fakt videt, akorat by to mohli nosit preventivne a ne kvuli narizeni.
  6. Jsou super, velikost idealni na pilotky.
  7. Mě nerozhodíš pinďo, to si zkoušej na jiné. Pěkný den .
  8. Ja rozumim, ale nic si z toho nedelej, byl to jen prazdny povzdech .
  9. Jak jsem psal já mám s tím titanem problém, opravdu zcela preferuji spíš ocelové provedení. Ale to nevadí zkusím nějaké béčka a bude pokoj, rovnou skočím po tom co jsem chtěl původně, nemá smysl se tím prokousávat.
  10. Vadí mi právě šedý odstín a teď jsem viděl jedny titanové Seika, které byly dost jeté, takže titan nechci i z důvodu nižší odolnosti a horšího obnovení do případného původního stavu, jinak se mi moc líbí například Breitling Aerospace bohužel jsou pouze v titanu.
  11. Ne, Navitimer nechci, protože se to ke mě nehodí. Dal jsem si poptávku na Avenger nebo Superavenger nebo úpně nejlépe Avenger Seawolf chrono. A superquartz považuji za vychytaný systém, pravdou je že v nových hodinkách je nesmyslně předražený oproti precidrive.
  12. tohle vlákno pro mne bylo značným přínosem včera, kdy jsem měl "zkoušecí den", za sebe jsem vyzkoušel mnoho modelů a pokud můžu doporučit, tak jednoznačně Certina Precidrive se mi jevil, jako dobrá a dostupná volba především díky "superquartz" respektive "precidrive", ale nakonec jsem si nesednul s titanem, který jsem od začátku nechtěl. Zkoušel jsem tyto a zpracování super: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c001-647-44-087-00
  13. ahoj, nakonec jse rozhodnul jít jinou cestou. Koupím si rovnou Breitling a vykašlu se na nějaké přestupní stanice. Po včerejším rozhovoru s bráchou to bude nejlepší cesta. Děkuji vam všem za informace.
×
×
  • Vytvořit...