Přejít na obsah

luvalu

Členové_50
  • Příspěvky

    63
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli luvalu

  • Datum narození 27.10.1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Brno

luvalu's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Tvoje fotky a recenze rozhodli o tom, že tyhle babysuma akutně potřebuju.
  2. Taky jsem o nich přemýšlel, ale nakonec u mě vyhrály Seika SNZF17. Ježíšek mi je dá ale až 24.
  3. zdarec, krásný fotky dobrých hodinek. Já je letos ztratil při koupání na Pagu. 3 roky jsem je skoro nesundal z ruky. Ta modrá barva se mi moc líbila, šly pořád kolem +5 sek., a i přesto že já hodinky moc nešetřím tak to byly držáky. Když si je tak prohlížím tak jsem na sebe zase nasranej, ale ježíšek mi donese seika SNZF17, tak snad zapomenu.
  4. zdar chlapi, trocha inspirace: Dcera chce mořskou pannu ariel (svítící), mladej chce lego, manželku nějakou funkční zimní bundu a já jsem si sám sobě nadělil Seika SNZF17. Už se těším na vánoce.
  5. Horhe, tobě bych chtěl ještě zpětně poděkovat za velkorysou nabídku pomoci při nákupu. Byla i chvíle kdy jsem přemýšlel, že ti napíšu SZ. Teď jsem ale rád, že jsem to absolvoval sám. Přesto moc dík.
  6. Ahoj, jak jsem již psal v jiném tématu. Hodinky jsem si na creationwatches.com objednával 28.11.2012 cca v 22:00 hod. Dnes 4.12.2012 mám již hodinky doma. E-mail z obchodu ihned po objednání, dále e-mail z Fedexu. Cesta hodinek šla neustále kontrolovat (singapůr, čína, německo, francie, čr). Prodejce uvedl sám nižší cenu, takže i DPH bylo poloviční. A díky tomu i těch 300 Kč Fedexu za proclení tolik nebolelo. Creationwatches.com mohu tedy s klidným svědomím doporučit.
  7. Přátelé, děkuji za Vaše odpovědi a rady. Abych ukončil mé téma, tak bych Vám chtěl napsat, že mám již nové hodinky doma. Nakonec jdem je koupil na creationwatches.com a mohu s klidným svědomím tento e-shop doporučit dál. Objednáno ve středu 27.11.2012 v cca 22:00 hod. a dnes 4.12.2012 mi je kurýr dovezl. Fedex byl zdarma (300Kč za vyclení jsem musel zaplatit, ale prodejce uvedl poloviční cenu, takže DPH bylo nižší). Bavila mě sledovat i cesta hodinek(Singapore,Čína,Německo,Francie, ČR). A cena oproti např. hodinářství Strnad v Brně o třetinu levnější.
  8. Pánové, nemáte prosím někdo aktuální zkušenost s tímto obchodem. Děkuji za odpověď.
  9. Pánové, zatím děkuji za odpovědi. Mrknu ještě na Ebay, za kolik by se daly koupit tam a uvidím. Nákup zkusím nějak zvládnout sám. Už jsem velkej kluk, tak se to sakra už musím taky naučit. Jen mě štve ta angličtina. Překladače jsou fajn, ale naši mi vždycky říkali, abych se ty cizí jazyky učil a já je neposlouchal. Ach jo.
  10. Dobrý večer. Pánové, potom co jsem v létě ztratil mé milované Orienty Blue Mako, tak jsem si konečně našel náhradu. Potřebuji ale radu zkušenějších. Po uvaženém výběru vím, že mi budou dělat velkou radost SEIKA SNZF17.Rozhodl jsem se, že je koupím na 21jewels. Bude můj první nákup pře net ze zahraničí. Zřídil jsem si proto ůčet na paypal. Nemám ho ještě aktivní, řeším jestli zaregistruji rodinnou kartu. Ale když jsem zkoušel na 21jewels dát zboží do koše, nikde nevidím možnost platby přes paypal. Pořád to chce registraci a já myslel, že se tomu už vyhnu. Je tedy nutné se v tom obchodě nejdříve zaregistrovat, uvést všechny ty osobní ůdaje a až potom teprve se člověk prokliká ke způsobu platby? Nesmějte se mi jsem počítačovej analfabet, anglicky neumím a nerad se někde registruji. Pokud mi někdo popíše jednoduchej návod jak nákup probíhá budu moc vděčnej. Dík
  11. Pánové, změním název sekce z co mě právě naštvalo na co mě letos naštvalo. Před šesti lety jsem utopil na Senci v slunečných jezerech řetízek co jsem dostal od babičky. Před třema rokama jsem ztratil v Itálii v Caorle na rodinné dovolené snubní prsten. Ale opravdová tragédie se mi stala letos. Na dovolené v Chorvatsku na ostrově Pag jsem upadl v moři na šutr a přišel jsem o své milované Orienty Blue Mako. Ač jedny z levnějších hodinek, měl jsem je fakt moc rád. Pořád mě to hodně s..e. PS. Manželka se odmítá jít se mnou koupat, má strach, že je další na řadě.
  12. fotbal, kolo, knihy a rybaření a mnoho dalších činností je mým koníčkem.
  13. Ukážu jí je a ona mi řekne svůj názor, ale vždy se pak rozhoduji jen podle sebe. I kdyby se jí nelíbily, tak si je koupím a ona to atím respektuje.
×
×
  • Vytvořit...