Přejít na obsah

Schamot

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Schamot's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky moc, moc, moc. Omlouvám se na mně tato diskuse "vyskočila" když jsem náramek hledal na netu a tak jsem se registroval a napsal (nestudoval jsem ostatní možnosti - jednoznačně má chybka).
  2. ... připadám si jako nevděčný pes. Samozřejmě, že moc děkuju za tvůj čas i radu. Můj ideální cíl je však aby hodinky byly tak jak si je pamatuju. ;o)
  3. Ano rád bych chtěl tento vzhled. Je k hodinkám po dědovi a jednoduše - takhle je nosil a já je takhle chci dát "do kupy". ;o)
  4. Bomba - ten napravo - to je on! Napsal jsem prodejci, ale přihazování už bylo ukončené...
  5. Moc díky za tip, ale... víš, dát na hodinky s patinou po dědovi něco podobného by bylo jako dát do veterána motor z Fabie.
  6. Sháním na staré Primky (52) kovový náramek, který je bez přezky a roztahovací. Je v takové té zlaté barvě - nosili to naši dědové. Ten můj (viz foto) je v hodně špatném stavu a nevím zda lze vůbec renovovat. Budu vděčný za opravdu jakoukoliv radu.
  7. Ahoj, doufám, že to není úplně "mimo mísu", ale hledal jsem na netu kovový náramek na hodinky Prim a vyskočila mi Vaše diskuse. Sháním na staré Primky (52) kovový náramek, který je bez přezky a roztahovací. Je v takové té zlaté barvě - nosili to naši dědové. Ten můj (viz foto) je v hodně špatném stavu a nevím zda lze vůbec renovovat. Budu vděčný za opravdu jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit...