Přejít na obsah

Autotronik

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

Autotronik's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jo já vím měl jsem říct, že 1861 / 861 nebyl na měsíci .
  2. Jo já vím měl jsem říct, že 1861 / 861 nebyl na měsíci .
  3. Taky sem kupoval u provaznika (Chomutov)cena byla super, ale myslím, ze cenu člověk vyjedna i v Praze u Ad , je to záležitost právě toho jednání je to jak ve filmu Líná huba holé neštěstí Btw já je kupoval v září 2018 a upřímně si myslím, že přijde novej kalibr ten který je teď v té LE 3861. Btw To mi založilo v hlave solidní chronobundus , protože to je přesně to co potřebuji, magneticky odolný hodinky , řeči o tom, že to není původní kalibr Nasa certified což 1861 stejně není jdou nějak mimo mě .
  4. Ano přesně , nejvíce mě zajímá ten kalibr.. hlavně ta magnetická resistence. Ne, že by moje moony s 1861, kdoví jak zlobili, ale často se mi předchází. Jsem zvedavej.
  5. Čekal jsem full gold, ale trochu jsem doufal i v něco jiného. A tohle nemám
  6. Autotronik

    Omega kalibr 321

    Taky to řeším každý den, zatím žádný ofiko info není.. snad jen, že limitka 50 let apollo 11 bude ještě bez 321.. jinak myslím, že jako občané ČR moc šancí na nákup mít nebudem, záleží na počtu , jestliže to bude limitka v počtu 1969 kusů, tak k našemu Ad dojde tak jeden kus no nevím, nevím . Můj osobní názor je , že toho bude víc například limitka ve zlatě v počtu 1969 což bude za raketu a pak číslovaná edice pro socky jako jsem já .) jinak ty seamastery 1948 Omega uvedla v tiskovce už minulej rok ..
  7. Zdravím, Tak tedy nejsem blázen, když zapnu chrono tak se hodiny zastaví.. Nataženy sou, vypadá to jak kdyby se tam uvolnil neakej Šroubek. Ach Jo mám je tři měsíce
  8. Ano asi mate pravdu. Ono když se mi zastavili poprvé, tak to bylo v hotelu na jestedu. Vzhledem k tomu, ze jsem nováček, tak jsem hnedle panikaril a jel za hodinarem .. říkal jsem mu ze si myslím, ze se určitě zastavili kvůli tomu, ze Ještěd plnej vysílačů chlapek se mi vysmál řekl mi par věcí o kalibru lemania 1861. Já to sice všechno věděl, ale ty moje obavy spočívají v tom jak Omega neustále propaguje ty svoje master coaxal kalibry jak sou magnetický odolný a o lemania mlčí.. Btw ani jeden ten Nasa test se netýkál magnetického pole ne ? Michodem celá pointa toho příběhu spočívá v tom, ze jsem na hotelu vyzahnul tolik belugy, že si vlastně ani nepamatuju jak jsem se dostal na pokoj natož jestli jsem natahnul hodinky tak tedy asi mate pravdu.
  9. A co se tyče toho používání ? Co ten magnetismus ? Díky
  10. No upřímně jsem takovou odpověď čekal .. no ještě jim dam jednu šanci , než půjdou k dusakovi. Jezdil jsem s dcerou na elektrické motokaře , tak se třeba kvůli neakejm magnetum vypnuly . Jinak Pls můžete mi říct na co si mám obecně dat pozor ? Kazdej mi rika něco jiného . Je telefonování ok. Co třeba při sportu ? Mimochodem všimli ste si ze Omega zvedla záruku na 5 let ? Mělo by se to tykat i Moonu.
  11. Dobrý den jsem tu nový a mám dotaz , koupil jsem si moonwatche protože to byl vždy můj sen, ale dnes se mi opět stoply, přestože byly natáhlé.. Už se mi to stalo jednou a dost mě to vyděsilo.. Nevite co by to mohlo být ? Popřípadě na co si mám dat pozor ? Děkuji za případnou odpověď.
×
×
  • Vytvořit...