Přejít na obsah

Fejfa

Členové
  • Příspěvky

    47
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Fejfa

  1. Taky se musím pochlubit Fortis Spacematic na pryži, super pohodlné.
  2. Diky za info, takze je to tak na půl všeho moc škodí :-D
  3. Mam otázku zda používáte manuální natah na svých fortiskach, mam Fortis Spacematic a jde mi o to ze je přes víkend nebo ted přes svátky nenosím a jestli jim to moc neškodí když je natahnu ručně, tak je natahnu jen trochu abych je nepřetahnul. A další otázka je jel poznám ze jsou dotazeny naplno a jestli je mam natahovat jen jedním směrem nebo pohybem tam a zpět. Dekuji.
  4. Jeste mam jednu otázku a nechci zakládat nove téma. Chci si koupit vystěžejkovač, nějaký typ v poměru cena/kvalita, nebo to mam řešit eBay/AliExpress ? Mam jen jedny hodinky u kterých budu měnit gumu za nato.
  5. Diky obědnam na www.monkeyswag.com ten MKS viz foto a pak napisi jakej je.
  6. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Jo sekundovka super ale tvar hodinek uz pro me neni moc starodavny ale cucim ze baterkac ma tak hladký chod ;-)
  7. Ano tvrzena vrstva tam je u všech ale duratect je nejtvrdší. Kdyz jsem hledal citizeny ja tak jsem se dobrádal ze nejlepší pro me budou CB0130-51E viz odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99787-poraďte-jaké-vybrat/page-3 Ale nakonec jsem citizeny nevibral žádný :-( i kdyz tyhle ty jsou fakt super.
  8. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    No uvidíme na baterkačích mi začlo dost vadit ta sekaná sekundovka tak jsem šel do fortisů. Ale mas pravdu motal jsem se dost
  9. Neni titan jako titan hledal bych => Hard Titanium (with DURATECT MRK treatment) na dynku je napsáno DURATECT ;-)
  10. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Zdravím, citizeny jsem nakonec žádný nevybral, byl jsem i v obchodech pro představu a zjistil jsem ze maji pro mne az moc přeplněný ciferniky, a další důvod je ze jsem se ted vzhlednul v automatech. Ale kdyby jsem se nezvyklal tak jdu do rádio Citizen za 16k titanoveho provedení CB0130-51E.
  11. Dekuji za odkazy, nějaký česky výrobce asi neni ze co by dělal ZULU.
  12. Zdravím za chvilku mi dojdou moje první fortisky Spacematic Limited Edition s gumovim paskem a chci se zeptat kde kupujete NATO strapy jak hadrove tak kožené, hodinky jeste nemam v ruce tak nevím přesný rozměr stěžejky, chtěl bych jich víc a střídat je. Příkladem obrázek pro představu, předem diky za tipy.
  13. Fejfa

    Fortis luminiscence

    Ahoj, chtěl bych jako další hodinky prave fortisky ale starší a chci se zeptat je lepší volba Superluminova nebo Tritium, jde mi o to aby svitili i po delší době cca 5-10 let, a pokud uz budou starší tak aby proste jeste svitili, vim ze oba nátěry se časem jakoby rospadnou, proste který vydrží déle. Treba na modelu viz obrázek se daji sehnat v obou variantách předem diky za info.
  14. Zdravím, chci se zeptat zda hodinky jsou originál nebo jsou nejake předělané, rok jsem našel podle čísla 1966, zajímala by mne i cca hodnota bez remenu. Předem diky.
  15. Ahoj umi uz Garmin Vivosmart inteligentní buzeni? Dost o něm přemýšlím.
  16. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    To si nemyslím je tam napsaný: Case:Titanium A mělo by tam byt: Case: Hard Titanium (with DURATECT MRK treatment) Band: Hard Titanium (with DURATECT MRK treatment)
  17. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Tak po brouzdanim po internetu jsem se rozhodl ze koupím Citizen CB0131-59E. Ale co se nestalo dnes jsem narazil na ruské formu a tam mluvili o srovnání CB0131-59E verzus CB0130-51E. Oboje jsou vyrobeny v Japonsku. A jsou na první pohled totožné hodinky ale neni tomu tak: 1, CB0131-59E Vyrobeno pro čínský trh, konvenční titan, obyčejné zapínání( viz první foto) 2, CB0130-51E vyrobeno pro japonsky trh, vyrobeno z tvrzeneho titanu MRK, dvojité zapínání pro rychle nastavení délky (viz foto 2), o dost větší cena. U prvního modelu jsem se dočetl ze kvalita neni na 100% a ze segmenty na ciferniku nejsou rovnoměrně rozloženy. Chtěl bych se zeptat zdejších odborníků co si o tom myslíte, chtěl jsem hodinky objednat přes dutyfree...ale tam maji jenom první model pro čínský trh.
  18. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Jeste ne koukám na eBay kdyby se něco objevilo kdyz ne tak je vemu na dutyfree...
  19. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Tak zatím to je 3:0 i ja si myslím ze CB0130 bude best [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Tak mam dva horké kandidáty: 1- AS2031-57E klasika 2- CB0130-51E čistejsi design Byl bych rad na vaše názory, trochu me mrzí ze CB0130-51E nema sroubovaci dynko ale co uz asi to maji promyšlené za tu dobu. Chtěl bych to uz rozlousknout, uz nad tím přemýšlím opravdu dlouho a dopracoval jsem se az sem. Dekuji všem co mi pomáhají z výběrem.
  21. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    A uz asi jsou i nove modely nevíte někdo označeni? Tyhle mi taky zamotali hlavu :-)
  22. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Dekuji, a uz asi poslední otázka k modelum as2031-57e a CB0140-58E jestli umí i automaticky letní/zimní cas.
  23. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Dekuji za vysvětlení, u tech as2031 Global Radio se mi nějak přestaly líbit ty červené segmenty. Našel jsem jenom málo fotek a žádný video. Jak se vám líbí. http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cb0141-55e-cb0140-58e-promaster-air-global-radio-controlled-sapphire-titanium-japan-watch Maji trochu jinaci možná i hezčí tah než normální as2031.
  24. Fejfa

    Poraďte jaké vybrat?

    Tak to je dobry bez hodinek dost jsem se zasmál (diky). V RC se nevyznám a jeste se zeptám vysílač z Německa dosáhne az kam (Evropa nebo i dal).
  25. Co ta mimoúrovňová sekundovka? Mam ted podobný dilema, akorád vim ze chci sekundovku uprostred a pokud možno co nejvíc do kraje. Mam zápěstí 17,5 tak asi něco kolem 43mm. Jinak co říkáte na Davosa viz foto.
×
×
  • Vytvořit...