Přejít na obsah

honza.k

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega, Breitling, Zenith

Návštěvy profilu

546 zobrazení profilu

honza.k's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, díky za reakce. Mě se líbí, quartz mi vyhovuje a budou na stridacku na běžné nošení. Nebudu je kupovat nové, dnes nebo zítra se na ne pojedu podívat. Zajímal mě jen názor na tento model, aby to místo prvních lepších hodinek nebyl můj první velký omyl.
  2. Zdravím Vás, naskytla se mi možnost koupit hodinky TAG Heuer Carrera Calibre S, model CV7A11. A chtěl bych požádat o Vaše názory na tyto hodinky, pro a proti a jak se líbí. Tady je odkaz: http://www.tagheuer-hodinky.cz/eshop-tagheuer-chronograph-cals-laptimer-17136.html Děkuji za postřehy.
  3. Ahoj, já taky děkuju za rady a nápady. Z mé původní představy zůstalo jen to safírové sklo. Nakonec jsem navštívil Chronoshop a pořídil jsem tyto hodinky: Laco Flieger Aachen42 mm automat861690-aachen-slide06.jpg
  4. Jedná se o náročnější pracovní podmínky. Jsem zvukař, takže příprava techniky atd. Když se pospíchá, tak se na hodinky moc neohlížím a nechci je sundavat.
  5. Samozřejmě bych měl raději hodinky s tikajícím srdcem, moc se mi líbí. Ale nevím jak by to šlo dohromady s ne úplně šetrným zacházením.
  6. Bohužel mám tu povahu, že když něco potřubuji, tak nutně a už teď je pozdě. Ale ještě se držím a stále vybírám a pročítám to tady, abych byl trochu v obraze.
  7. Děkuji za rady, vydám se je vyzkoušet a uvidím co sedne.
  8. Vzhledově by se mi asi nejvíce líbila ta Certina, nebo Citizen ten třetí odkaz. Citizen má právě tu výhodu eco drive, ale tyto zase nemají alarm a to by se mi hodilo. Take by se mi líbila velká vteřinová ručička, funkční, ne jen jako stopky. Připadají mi potom hodinky živější, ale nevím jak to poznat z obrázku. Steinhart mě úplně nezaujal i když časem by nějaké pilotky na střídačku být mohly. Poslední které jsem ještě zvažoval a zapomněl dát odkaz jsou tyto: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t067-417-11-051-01 Děkuji za postřehy a omlouvám se za mou neznalost, snad se to zlepší
  9. Myslím ze ano, kvůli otresum a tak. Na tom se nemá co rozbit, nebo se mýlím?
  10. Zdravím všechny, potřeboval bych radu ohledně kopupě hodinek. Zatím mám Boccia titanium, mám je už pět let a fungují výborně, ale rád bych se posunul o kousek dál. Mé požadavky jsou vlastně jen safírové sklo a ostatní materiály co vydrží každodenní nošení. Mám na ně 10 až 15k pro začátek. Přikládám odkazy, které hodinky mě zaujali vzhledem a funkcí za tuto cenu. https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Nighthawk-21384 https://www.timestore.cz/Vyhledavani?fraze=Certina+C001.417.11.057.00 https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Eco-Drive/Citizen-Eco-Drive-35430 https://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc357p1 Budu rád za dobré rady a nápady. Moc díky, Honza.
×
×
  • Vytvořit...