Přejít na obsah

Elisabeth

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Elisabeth

  1. Rychlý obchod, skvělá domluva. Mohu doporučit.
  2. Sice to není Aukro, ale snad nevadí. https://oblecenie.bazar.sk/17244494-hodinky-vacheron-constantin/ Pokud se přece jenom pletu ohledně pravosti, omlouvám se znalcům, ale ten "original Vacheron Constantin" kalibr je na můj vkus nějaká moc "čína".
  3. Elisabeth

    BfB - fake?

    No, to už by možná stačilo, jenom jste mi potvrdili, co už mi bylo stejně skoro jasné... Díky všem za odpovědi. Kdyby měl ještě někdo něco k napsání, nebráním se tomu. EDIT: Jo a to je mi ještě jasné, jak je tady leckdo alergický i na "až moc podobné" hodinky, natož úplně fejky. Tak já vím, kolik stojí tyhle hodinky obecně, ale někteří lidé jsou schopní dát horentní sumy i za nehezké hodinky.. Já se v Breitlingách nevyznám, bezpečně poznám Navitimery, ale to je tak všechno. kuncák7:
  4. Zdravím, s kolegou nám vznikla otázka, jestli jsou tyhle Breitling for Bentley fake, nebo skutečný BfB. Já se domnívám skoro s jistotou, že fake, on mě vytrvale přesvědčuje, že prý jsou určitě pravé. Big date manuálně datumuje do 39, automaticky už správně. Foto dýnka nemám, prostě BfB popis a částečný průhled na rotor. Co se výrobního čísla týče, tak tomu až tak nerozumím, kde by mělo být. Bez bližšího zkoumání bez čísel. Papíry k tomu asi neexistují. Na korunce a pásku logo Breitling. Děkuji za odpovědi.
  5. Mě dneska naštval při odpolení návštěvě Kauflandu asi dvacetiletý týpek, když mi do ruky dost prudce narazil vozíkem a na moje ohrazení se, že mi mohl zničit hodinky (Junghans, přičemž o jejich ceně nepadlo ani slovo), na mě hrdě ukázal snad 50 mm DIESEL s tím, že on "má taky drahý hodinky". Takže mi paradoxně nakonec ani nejde o moje hodinky, kterým se nestalo snad nic, ale spíš o tu z pohledu chronomagora drzost s DIESEL orloji, na kterých měl snad pět různých časů. Nic proti té značce, ale "drahý hodinky" obřích rozměrů na zápěstí tolik sebevědomého střízlíka...
  6. Férové jednání, rychlá a jasná domluva, vše v naprostém pořádku. Doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...