Přejít na obsah

charlo13

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli charlo13

  • Datum narození 5. ledna

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    TAG Heuer

charlo13's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky všem za rady, Objednány poutka a už sem vyhlédl i nový řemen.
  2. Ahoj, potřeboval bych poradit s opravou pásku u TAG HEUER FORMULA 1 WAZ1110.FT8023. Utrhla se mi jedna spona (nebo jak to správně označit, zkrátka to zakroužkované na obrázku) a u druhé sem si všiml, že už se taky natrhla. Když sem se ptal po servisech, tak mě všude odkázali na výměnu celého řemínku, což se mi zdá zbytečné, když řemen sám o sobě je ok. Jde opravdu jen o utržení jedné spony a natržení druhé. Je nějaký způsob jak sehnat jen tyto spony? Zkoušel sem ebay atd, ale nic. Pokud se to fakt nedá sehnat a je to na výměnu řemínku následuje dotaz č.2. Nerad bych to znovu dal na kaučuk a za 2 roky řešil stejný problém a kov se mi taky moc nelíbí, vzhledem k tomu, že je mám na sport a líbilo by se mi je jednoduše nasadit/sundat. Viděl sem ještě jinou variantu, příloha obr.3, ale tam mi zase v servise řekli, že pro tento typ hodinek je na výběr jen kov nebo kaučuk a pro tohle není vyhovující šířka. Takže nějaká rada jak to dostat na tento typ pásku? Díky PS:pokud sem mimo téma omlouvám se, na fóru se ještě moc neorientuju.
  3. No co, při nejhorším je nebude chtít a nechám si je já :-) Ale vážně, samozřejmě sem sondoval jestli s tímhle dárkem nebudu úplně mimo, ale o to tady nejde. Dík všem za rady. Do konce měsíce to musím rozseknout, tak snad vyberu dobře. Co se týče koupě z druhé ruky... Chvíli sem nad tím uvažoval a viděl sem, že se dají sehnat zajímavé kousky. Ale jako dárek mi nepřijde dobré dávat něco z druhé ruky, byť je to ve skvělém stavu.
  4. Proč? Mně to přijde jako dárek k jubileu dobrý. Aleje to věc názoru.
  5. https://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-navy/khaki-navy-utc-auto/H77505433.pid?nid=cpg_cat680070&so=19&akamai-feo=off Vím, že jde těžko srovnávat tyto 2 kousky... Ale představte si, že nenosíte hodinky. Které z nich byste dostali radši jako dárek?
  6. Na Jomashop sem už v rámci hledání narazil a ceny jsou super, ale dost mě odradily recenze, takže sem ho zavrhl. Jak sem pochopil může tam být problém s reklamací. Ashford je pro mě novinka a vypadá taky dobře. Recenze jsou rozhodně lepší a navíc black friday na obzoru. Jen bych nerad aby byl problém s případnou reklamací...
  7. Inspirace dobrá, ale rozpočet chci 100% dodržet. Vím totiž, že když objevím nějakou nádheru za 27k a řeknu si OK, to není tolik navíc, tak za chvíli objevím další za 30k a tak dále.... Kdo ví, kde bych skončil.
  8. Ty se mi moc líbí, ale mám trochu obavy z vodotěsnosti. 3 ATM je v podstatě jen déšť, chápu-li to dobře?
  9. Dá se případně něco udělat s tím řemínkem? Nevím jak by se líbil ten děrovaný řemínek.
  10. Díky, tyhle se mi moc líbí. Jdou na seznam k užšímu výběru.
  11. Zdravím, jakožto absolutní amatér a laik žádám o radu s koupí hodinek, které chci dát jako dárek k třicátým narozeninám. - obvod zápěstí bude kolem 18 cm, takže klidně i větší hodinky (cca 44mm). - cena do 25.000 CZK (to je fakt strop) - preferoval bych mechanické, ale vzhledem k budgetu klidně i quartz. - něco univerzálního. Brácha tráví 99% života v riflích a triku, ale aby je hned nemusel sundavat když si dá oblek. - hodně se mi líbí hodinky s lunetou. Pro představu dávám odkazy co mě prozatím oslovilo a jaký styl bych si představoval http://www.tagheuer-hodinky.cz/eshop-tagheuer-quartz-watch-21164.html http://hodinkyhanak.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=17&product_id=1768&sort=p.price&order=ASC Díky za každý návrh, postřeh, radu, tip...
×
×
  • Vytvořit...