Přejít na obsah

Henry7

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • MSN
    Hooo7@seznam.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Oris,Eterna,Citizen

Návštěvy profilu

2 006 zobrazení profilu

Henry7's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ten watchshop je v USA ? A mají tam např tyto hodinky jsou řízené rádiem půjde to i v CR ? Někde tady jsem četl že když hodinky nemají DFC tak v Evropě nejdou http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-waveceptor-alarm-chronograph-radio-controlled-solar-powered-watch-awg-m100-1aer-p99945635.html
  2. Kluci trochu jste mi naštvali , ale až něco koupím tak vám řeknu co , kde a za kolik a můžete si to koupit taky.
  3. Siwi to se pleteš , psal jsem že hodinky kvalitní na nošení mám , špičkové na parádu a potěšení také a prostě jsem chtěl zkusit něco koupit z e-shopu z USA proto ta cena 100 - 300 usd abych případně o moc nepřišel a tady mi podradil jen jeden člověk ty Invicta za to mu děkuji jinak jste měli samé narážky atd. ale chápu to proč by měl někdo nekomu radit .
  4. Na začátku jsem se ptal potřebuji poradit s koupí hodinek cena 100 - 300 usd a aby to byla výhodná koupě + pánské , našel jsem zde dva prověřené eshopy Jomashop ( postovne 40 usd )a Ashford ( poštovné od 100 usd zdarma ) no a čekal jsem že kdo si tam něco koupil nebo tomu trochu rozumí mi poradí a každý přeci hledá výhodnou koupi kdybych ji nehledal a byl v jiné situaci tak půjdu v Praze do Pařížské ulice a vyberu si něco co se mi líbí.
  5. Hřejivé jablko , a je tu rubrika " Poraďte s koupí / výběrem " tak jsem se zeptal .
  6. Jo ty jsem viděl , ale poštovné 40 usd to se mi nevyplatí za takové jako trochu šmejdy . Ale každopádně díky.
  7. Díky hledal jsem je na ashford a nenašel , můžeš mi napsat kde je mám hledat ?
  8. A jinak takhle hodinky mám , nějaké na nošení a nějaké na parádu , ale našel jsem tohle fórum na něm se dověděl o e-shopu typu ashford atd. a prostě mě to nedá do té doby než něco nekoupím. ?
  9. A ještě mám něco ta záruka např z ashford je mezinárodní platí i tady ? Já kupoval před pár lety to se ještě asi do 150 - 170 usd neplatilo DPH koupil hodinky citizen z ebay přišly že Singapuru , byla na ně mezinárodní záruka a tady mi je v záruce v autorizovaném servisu opravili zdarma.
  10. Já jsem rozhodnutý chtěl bych výhodný kup a je mi jedno co to bude ( cena 200 - 350 usd ) nové z nějakého e-shopu USA , proto se ptám tady odborníků co se o hodinky zajímají .
  11. Tak jaké chci aby to byla výhodná koupě , tak které ? http://www.ashford.com/us/watches/seiko-watches-for-men-and-women/core/SSC229.pid?nid=cpg_cat6058&so=31 Ty by byly - 15 % ( o první nákup ) Nebo http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-navy/khaki-navy-sub-auto/H78615985.pid?nid=cpg_cat6032&so=3 Na ty těch - 15 % nejde .
×
×
  • Vytvořit...